maanantai 15. joulukuuta 2014

Uusi apulainen

Heippa! Täällä on tehty jouluvalmisteluita ja pientä keittiön tuunausta, instagramista löytyykin kuva puuhellan uudesta väristä, löydätte minut sieltä tuon yläpalkin linkin kautta ;)
Tänään pitäisi tulla liesituuletin, hyllyjä ja vetimiä ikealta, tuo niiden pakettitoimitus on niiiiiiiiin hyvä!


Minun vanhan läppärin akku on niin huonona että ilman johtoa sitä ei voi käyttää, sen lisäksi sen käynnistäminen ja sammuttaminen vie aikaa turhan kauan, siihen päälle vielä innokas apuri joka rakastaa johtojen vetämistä seinistä niin yhdistelmä alkaa olla sellainen että läppärin käyttö on hyvin vähäistä, lauantaina hain itselleni uuden apulaisen surffailuun, ei johtoja, käynnistyy ja sammuu nopeasti, ihan huippu <3 iPad air2

                       

Olen todella tyytyväinen hankintaan, jospa blogikin päivittyisi useammin tämän avulla :)

Asiasta toiseen.. Olen pitkään etsinyt vessaan kivan näköistä saippuapulloa jonka voisin sitten aina täyttää, löysin anttilasta tälläisen saippuapullon, oli niin kaunis että mukaanhan se oli otettava, blingiä vessaankin.

                      


No niin eka postaus tehty padilla, tuo saippuapullon kuva on otettu sillä, toivottavasti tekstit ja kuvat on hyvin. Mukavaa viikon jatkoa teille, 9 päivää jouluun!   

3 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Hyvältä näyttää postaus :) Onnea uudesta apulaisesta!

J kirjoitti...

Hyvältä näyttää padilla tehty postaus!

Onko tuo saippua miedonhajuista? Meillä on samanlainen pullo mutta harmaana ja se saippua tuoksuu tosi voimakkaalle..astman takia en voi käyttää. Saapahan vieraat ottaa kauniista pullosta saippuaa :)

AnnaO kirjoitti...

Jasmiina kiitos :)

J, kyllä tuo aika vahva tuoksuinen on eli varmaan samaa saippuaa kun harmaassakin pullossa.