tiistai 18. joulukuuta 2018

Jouluinen tervehdys!

Hei pitkästä aikaa! Vieläkö täällä joku käy? 😁
Nyt joulun alla on tullut ikävä blogiin kirjoittamista, kaupungilla näkee kaikkea ihanaa joita olisi mukava jakaa tänne teidänkin ihasteltavaksi.
Blogin kirjoittaminen jäi totaallisesti kun haimme avioeroa mieheni kanssa ja talo mitä rakkaudella sisustin laitettiin myyntiin. Asiasta oli vaikeaa puhua joten sen myötä siitä kertominen jäi pois myös täältä. Aikaa on kulunut ja paljon asioita muuttunut, olen mennyt uudestaan naimisiin, maailman ihanimman miehen kanssa. Saimme pienen pojan, lapsia on minun 3 ja miehen 3, edellisistä liitoista eli yhteensä nyt 7 ❤️ Meistä tuli oikea suurperhe!

Asumme rintamamiestalossa jota olemme sisustaneet yhdessä mieheni kanssa.

Jouluihmisenä meillä on luonnollisesti joulua laitettu jo marraskuusta lähtien, nyt on luumukeitto tulossa hellalla, siitä viimeistään tulee oikea joulufiilis kynttilöiden ja hyasinttejen tuoksun myötä.


On ollut mukava huomata kuinka Lumiukkosoppani reseptiä on käyty lukemassa tänäkin vuonna, se ei vanhene koskaan sen verran herkullista juotavaa se on 😋

Kävimme pari viikkoa sitten porvoossa katselemassa miten jouluiseksi vanhakaupunki oli laitettu ja upealtahan siellä näytti. Ihmisiä oli todella paljon ja vaunujen kanssa oli turha haaveilla menevänsä ostoksille mutta se ei haitannut, jouluinen fiilis lumosi meidät, ihmiset glögillä kahviloissa, upeat joulukoristeet ikkunoissa ja kadulla ❤️


Lasten kanssa teimme piparkakkukylän, siitä tuli aika hauska. Hilda jo odottelee milloin sen saa syödä 😁



Ihanaa Joulun odotusta teille ❤️


Ei kommentteja: