maanantai 21. kesäkuuta 2010

Muutoksia suunnitelmiin

Tänään mieheni sisko piipahti meillä ja tarjosi pari vuotta vanhaa sohvaa meidän takkahuoneeseen, mietin hetken koska sohva on punainen mutta sitten ajattelin että toisaalta takkahuone on yksin alhaalla niin ehkä siellä voi olla hieman voimakkaampia värejä kun muualla.
Nyt suunnitelmani siis muuttuvat, sini-beiget verhot eivät taida punaisen kanssa oikein toimia, joten pitää miettiä uudestaan..

Tarvitsen teidän apua, en osaa oikein valitä näistä vaihtoehdoista, mitä mieltä olette:

                             nro 1.

nro 2.


vai nro 3.Nyt pitää miettiä matto asiakin uudestaan, olin suunnitellut aikaisemmin valkoista, mustaa tai tummanruskeaa sohvaa takkahuoneeseen ja sen mukaan olin miettinyt matonkin..
Taidan valita jonkun vaalean sinne, yksi kiva isompi beigematto minulla onkin joka saattaisi olla sinne oikein passeli :)

Edit: Vai voisiko punaisen sohvan kanssa kuitenkin sopia nämä verhot?Tavoittelen kuitenkin sellaista "raikasta tyyliä, ripauksella romantiikkaa" kotiini vähän kuin tässä kuvassa:Jos sohvalle ostaisi valkoisen viltin ja sinivalkoisia tyynyjä..?

6 kommenttia:

CosyCottage kirjoitti...

Heippa! Minä ottaisin ehkä nuo verhot numerolla 2, eli valko-beigeraitaiset. Matoksi voisi käydä kivasti sellainen sisal/hamppumatto (Ikeassa mm. aika kiva ja edullinen)? Ja tyynyihin vaikka lisää beessiä ja sinistä ja punaista? Ai kun tykkään tuosta viimeisestä kuvasta!

maija maitoparta kirjoitti...

Vaalean maton mäkin laittaisin ja tuo sisalmattokin kuulostaa hyvältä!!
Hmmm verhot..ehkä nro 2!?

ANNAO kirjoitti...

Oi suuri kiitos mielipiteistänne :)
Itse pidän noista nro 2. verhoista eniten myös mutta en ollut ihan varma..
Kävin katsomassa ikean nettisivuilla mattoa ja oli kyllä aika kiva :) kiitokset vinkistä!
Nyt kun löydän jostakin vielä tyynyt niin alkaa näyttämään jo lupaavalta alkushokin jälkeen :D
Sohva tulee vasta syksymmällä meille kunhan mieheni sisko löytää uudet sohvat joten tässä on nyt hyvää aikaa etsiä tyynyjä ja huopia :)

Suvimarja kirjoitti...

Heippa! Kivoja juttuja täälläkin :)
Minä olisin valinnut 1 tai 3 verhot niiden raikkauden vuoksi ;)
Olen muuten katellut ihan samoja verhoja meillekin, mutta sitten päädyin tilaamaan elloksen valkoiset laskosverhot.(niissä oli kyllä niin huono laatu, että en suosittele, kangas hyvää kaikki muu huonoa!)

Rilla kirjoitti...

Nro kakkosen valkkaisin minäkin! Ihana tuo sun fiiliskuva muuten :) Toisaalta, jos sinistä haluat mukaan, niin tyynyillä, yms sitä saisit. Mattoon vaikka samaa beigeä kuin tuossa verhossa? Vaalea kuitenkin...

Kiva blogi!!

ANNAO kirjoitti...

Kiitos mielipiteistänne, mä olen niin kauhean huono päättämään jos on pari hyvää vaihtoehtoa niin minulla menee ikuisuus päätöksessä :D

Suvimarja, olen kuullut kanssa että laskosverhoissa olisi hieman parannettavaa, sen takia en uskaltanut niitä rimallisia edes harkita :( saapi nähdä miten nämä rullattavat käytännössä asettuvat ikkunaan.

Rilla, Kiitos :) Pongasin tuon kuvan googlen kautta jostakin.. :D se on minunkin mielestä ihana, tuollainen terassi olisi aika kiva!