sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Osoite muuttuuJuhannus on meillä mennyt melko arkisissa merkeissä, olemme olleet melkeinpä vain kotosalla ja pakkailleet tavaroita. Perjantaina olin ystäväni luona katsomassa hänen koiranpentujaan, ne ovat niin suloisia. Eilen kävin toisen ystäväni kanssa aamulenkillä ja iltapäivä meni mieheni siskon luona. Saimme myös tehtyä muuttoilmoituksen, nyt on yksi huoli vähemmän :)

Nämä kortit pitäisi vielä kirjoitella, mieheni jo aloitteli urakkaa, mutta vielä riittää kirjoitettavaa.
Ajattelin ensi viikolla ottaa verhot pois ikkunoista, pestä ja pakata ne. Jospa tänään saisin osan astioista pakattua. Vaatteet pitäisi katsoa läpi ja miettiä mitä käytän enää ja mitä en, ylimääräiset vaatteet vien sitten kierrätyskeskukseen ja UFFille, onpahan sitten hieman vähemmän muutettavaa, alle 2 viikkoa muuttoon ;)

11 kommenttia:

Villa Harmonia kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin :) Minäkin aikanani kirjoittelin noita osoitteenmuutoskortteja vinonpinon ja löysin ne juhannuksen alla kaapistamme (vähän yli puoli vuotta myöhässä :D :D) Kehtaakohan niitä enää edes lähettää? ;D

ANNAO kirjoitti...

Kiitos :)
Tottakai kehtaa, sukulaiset saavat mietittävää että minne te olette NYT muuttamassa ;D

CosyCottage kirjoitti...

Ihanaa, että vielä noita vanhanajan osoitemuutoskortteja on olemassa!! Voisi luulla, että näin sähköisenä aikana nekin olisi lopetettu! Mut kiva näin : )

Sanna-Riikka kirjoitti...

Voimia muuttopuuhiin ja onnea uuteen kotiin...kohta pääset sisustamaan uutta kotia - kivaa!!!

Helena kirjoitti...

Minäkin pesin ja poistin verhot jo viime viikolla. Tulipa lisää valoa :)

Meillä on vielä kolmisen viikkoa muuttoon !

aNNa kirjoitti...

Niin kova homma kun pakkaamisessa onkin ni se on kuitenkin ihanan terapeuttistakin :)
Enää ei oo muuttoon pitkä aika <3

ANNAO kirjoitti...

CosyCottage, niin minäkin luulin että niitä ei enää ole kunnes ystäväni lähetti minulle sellaisen. Postissa niitä ei hirveitä kyllä ollut joten toivotaan että riittävät kaikille jottei tarvitse uudestaan mennä hakemaan niitä.

Sanna-Riikka, Kiitos :) voimia tässä tarvitaankin, kyllä tämä muuttaminen on rankkaa, aika kultaa muistot ihan selvästi. Hakemuksia saa lähetellä ympäriinsä jotta esikoiselle järjestyy koulupaikka ja saa koulukyydin ja nuorimmaiselle hoitopaikka, huoh! Minä olen kyllä niin innoissani talosta, siellä pääsee sisustamaan enemmän kun tässä kerrostalo asunnossa :D

Helena, no ei ole teilläkään enää paljoa muuttoon, voimia sinne! Kesällä verhoja ei kyllä juuri tarvitsekaan :)

ANNAO kirjoitti...

Anna, no onhan se sitäkin :) ja samalla tulee karsittua turhat tavarat pois, viime muutossa sain hukattua paljon vaatetta ja tavaraa, toivottavasti raaskin nyt karsia yhtä hyvin!

Suvimarja kirjoitti...

Onnea ja jaksamista muuttoon!

Jeppu kirjoitti...

Arkisissa merkeissä meni juhannus täälläkin, grillausta, saunaa ja oleilua ja vähän kyläilyä ja vieraita. Ennenkaikkea nettipimentoa:)
No eipä oo enää pitkä muuttoon, kiva nähdä sitten kuvia uudesta kodista! Pakkausintoa!

ANNAO kirjoitti...

Suvimarja ja Jeppu, kiitoksia :) tuntuu että näytöstä on jo ikuisuus ja kun en päässyt kuntotarkastukseenkaan mukaan niin odotan jo talon näkemistä kauheasti, kuvia tulee varmasti heti muuton jälkeen, ainakin pihalta :) sisältä sitten kun saan muuttolaatikot purettua ja tavaroita hieman paikoilleen.