torstai 8. heinäkuuta 2010

3 yötä

Täällä on pakattu tavaroita laatikoihin kyllästymiseen saakka. Perjantaina menen anoppini kanssa siivoamaan taloa ja lauantaina tulee muuttofirma muuttamaan meidät :)
3yötä muuttoon, voin kertoa että iltaisin ei ole uni meinannut tulla, sen takia tähän aikaan (klo:0.19) tässä koneellakin vielä istun, turha mennä sänkyyn pyörimään.

Tämä meidän asunto on 3.kerroksessa, ylin kerros, kun on tälläisiä hellekausia tämä asunto muuttuu saunaksi, tuntuu että ilma ei vaihdu mihinkään suuntaan +28 astetta näyttää sisätila mittari. Onneksi kohta ei tarvitse kärsiä tästä kuumuudesta, uskon että talo on paljon viileämpi kuin tämä.

Blogi hiljenee hetkeksi, ensi viikolla palaan kuvien kera ;)
Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille!

7 kommenttia:

Sanna-Riikka kirjoitti...

Ihanaa, että pääsette muuttamaan. On varmaankin hikistä puuhaa näin helteillä, onneksi muuttomiehet hoitavat varmasti isommat huonekalut uuteen kotiin ja muutkin laatikot:) Onnea nyt jo sitten uuteen kotiin...

Oikein hyvää loppuviikkoa.

Kuullaan taas pian ja uuden kodin kuvia odotellessa...

aNNa kirjoitti...

Varmasti tälläiset helteet verottaa jaksamista, hirmusti voimia muuttoon! Onneksi tosiaan muuttofirma varmasti muuttaa painavimmat jutut ni ei tarvii ite niitten kans äheltää.

Voi iloa kun pääsette uuteen kotiin! Enää ei oo montaa päivää :)

Tä jää innolla odottamaan kuvia ;)

Jeppu kirjoitti...

Voi että tuo on ihanaa aikaa, mä tykkään muuttamisesta! Ja sitten niiden tavaroiden järjestämisestä uuteen paikkaan...
Mä avasin myös kokeeksi oman blogin, katsotaan tuleeko siitä mitään... ;)

CosyCottage kirjoitti...

Heips! Jaksamista sinne teille muuttohommiin näin helteen keskellä! Jään innolla odottelemaan kuvia uudesta kodistanne : )

Suvimarja kirjoitti...

Onnea muuttoon!

ANNAO kirjoitti...

Kiitokset teille kaikille :) Voimia tässä tarvitaan kun tälläisellä kelillä pitäisi olla sisällä pakkaamassa ja muut ovat rannalla nautiskelemassa, oih, mutta onneksi kohta tämä on ohi ja ensi viikolla pääsee rannallekin :)
Voin kuvitella että ensimmäisinä päivinä kuvia tulee otettua paljon talosta!

maija maitoparta kirjoitti...

Jee uusia kuvia jo ootellaan!!:)