perjantai 30. heinäkuuta 2010

Takkahuoneen petsausta ja pihan laittoa

Täällä on pieni pintaremontti jatkunut :) Nyt olen ollut takkahuoneen kimpussa, petsasin ikkunankarmit ja ovienkarmit tummiksi.

Muualle taloon en tummia ikkunankarmeja halua mutta tykkään että tuonne takkahuoneeseen/eteiseen ne sopivat.

Pihalla olen touhunnut kanssa..
Entinen omistaja oli laittanut mäntyjä tuohon kasvamaan ja rakentelin siihen ympärille tiilistä tuollaisen "laatikon", suodatinkangas ja koristekiviä sekä aurinkokennolamput ja tuli aika erinäköistä :)

Sain tälläisiä aarteita ja rakensin niistä tuollaisen aidan pätkän..

Vielä pitäisi lisätä multaa mäntyjen juurelle ja laittaa uutta nurmikkoa kasvamaan. Edellinen asukas oli pitänyt jonkinlaista kukkapenkkiä mäntyjen vieressä ja minä reippaana kaivoin kaikki kukat tuosta pois :D

Ostoksillakin ollaan päästy käymään, lyhtyjä lähdin etsimään talon edustalle mutta mitään mieleisiä ei löytynyt, eiköhän niitä kohta tule uusi lasti kauppoihin kun alkaa sesonki ja löytyy meillekin jotkut kivat :)
Takkahuoneeseen "tervetuloa"-kyltti, parvekkeelle lyhty, keittiöön "pajutuikkukippo", kylppäriin matto ja tietenkin suklaata ♥
Hauskaa viikonloppua!

11 kommenttia:

Nasba kirjoitti...

Kivan näköisiä muutoksia. :)

Mistä löysit tuon tähtimaton ja pajutuikkukipon? Mulla on itseasiassa jo tuollainen pajumaljakko/kynttiläkippo, mutta se on ostettu sisustuskutsuilta eikä toista siis ihan heti saa.

ANNAO kirjoitti...

Tähtimattoja oli citymarketissa myynnissä ja vieläpä tarjouksessa ;) tuikkukippo löytyi tiimarista, tykkään tuosta ihan hirveästi, varmasti täytyy hakea lisää :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Oletpas ollut ahkera. Nuo karmit ovat ehdottomasti tummana paremmat. Kivoja ostoksia ja lyhtyjä myös odotellessa, että tulisivat jo kauppoihin, kohtahan jo se pimeyskin alkaa...ihanaa viikonloppua!

aNNa kirjoitti...

Hyvältä näyttää takkahuoneen muutos :) Aita <3 ..oot ollu reipas :) Tosi kivoja on ostoksetkin :) Kivaa viikonloppua <3

Villa Harmonia kirjoitti...

Onnistunut muutos, minustakin karmit ovat paremmat nyt kun olet maalannut ne :) Ja hienosti olet laittanut kaveille tuon alueen :)
Hauskaa viikonloppua!

Jeppu kirjoitti...

Oot saanut pihalla kaikkea hienoa aikaan! Karmit sopii kyllä tuonne tummana ja ostokset ihania, meiltä löytyy yläkerran vessasta sama matto ja ostettu muistaakseni minimanista...
Tuo aita on tosi ihana<3

maija maitoparta kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja hienoja aikaansaannoksia pihalla!!Tuo aita on ihana! <3

ANNAO kirjoitti...

Kiitokset kaikille ihanista viesteistänne :)

Suvimarja kirjoitti...

Tuli kyllä ilmettä noilla muutoksilla :)

Rilla kirjoitti...

Vau, miten paljon olet saanut aikaiseksi!! Ja aivan ihanat nuo teidän takkahuoneen ikkunat. Ottaisin milloin vaan. SYksyä ja lyhtyjä odotellaan täälläkin :)

Tirlittan kirjoitti...

Karmit on hyvät tummana, antavat kivasti ryhtiä.