torstai 4. marraskuuta 2010

Marraskuu

Onpas venähtänyt aikaa viime päivityksestä.. Kuukin on jo vaihtunut marraskuun puolelle. Monena iltana on ollut tarkoitus päivitää blogia mutta se on vaan jotenkin jäänyt, ollut mukamas niin kiire, anteeksi. Iso kiitos jos jaksatte vielä blogiani lueskella ja kommentoida vaikka päivitys tahti onkin hidastunut.

Mutta nyt asiaan.. ;)
Jokin aika sitten tein "joulutilauksen" jotexille ja sain "hitaan" postituksen takia -50% ale setelin sinne, mietin pitkään että mihin sen käyttäisinkin ja olinkin jo luopua koko setelistä kunnes ystäväni mainitsi matot(!) eli kiireen vilkaa kone päälle ja jotexin sivuille mattoa tilaamaan :)
Tälläinen vieras sieltä sitten saapui talvea viettämään olohuoneeseemme.. ai niin se toinen vieras, kuusi poloinen ei viihtynyt meillä kauaa, reppana kuoli :(


Pidän matosta niiiiiin paljon, se on ihanan pehmeä jalan alla ja niin lämmin ♥

Täällä on aloitettu "talviremontti" mieheni on öljynnyt kattopalkkeja tuvasta, kuva tuntuu vääristävän sävyä hieman, luonnossa ovat melko tummia, vielä pitäisi katto maalata vaaleaksi niin tulisivat palkit enemmän esiin katosta.

Tupa on ollut puheen aiheena enemmänkin meillä, olemme pohtineet lattiaa ja vaikka laminaattia vastaan kauheasti olen niin joudumme ehkä siihen sortumaan tämän riiwiön vuoksi..

En usko että mikään puu kestää tämän riiwiön menoa, voin kertoa että joka paikkaan mennään tuhatta ja sataa, koiralla on ikää kohta 5-vuotta ja epäilen että meno hidastuu vasta haudassa. Eli on otettava järki käteen, turha meidän on maksaa kalliista lattiasta jos se vuoden päästä on aivan järkyttävä.
Tilasimme kaksi näytettä laminaateista jotka miellyttivät silmäämme mutta "livenä" ne eivät olleet ihan sitä mitä halusin, luulin että niissä olisi "rosoinen" pinta mutta aika muoviselta se tuntui..
Tiedättekö onko laminaatteja jotka olisivat vähän kuin nämä mutta sellaisella "elävällä/rosoisella" pinnalla (ei sileällä) ? 


Minun viikonloppua alkaa jännittävissä merkeissä, huomenna minun olisi tarkoitus mennä haastatteluun, koskien työharjoittelupaikkaa, pitäkää peukkuja jotta saisin paikan, sitä kautta kun olisi mahdollisuus päästä myös kyseiseen yritykseen töihin :)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

8 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Oih, tsempitykset haastatteluun!!!
Ihanan näköinen matto :)
Tä ei lattioista tiedä ..meillä on parketti ja muovimatto ..tiedä yhtään mitä haluan sitte joskus kun remppa on ajankohtainen =P

Kivaa loppuviikkoa! :)

CosyCottage kirjoitti...

Ihana riiviö teillä : )!! Ja tuo tekstiä sisältävä laminaatti kyllä näyttää tosi kauniille, sellaista näin jossain muussakin blogissa. Mutta tiedän, että jos on jonkin saanut päähän, niin se pitäis sit ehottomasti saada sellaista ; )! Mukavaa loppuviikkoa! Ja kyllä täällä jaksetaan käydä, vaikkei niin tiuhaan jaksais välillä blogatakaan!

Christina kirjoitti...

Kaunis matto!
Onnea haastatteluun, pidetään peukkja! :)

Suvimarja kirjoitti...

Kyllä täällä jaksetaan seurailla :)
Hienolta näyttää nuo laminaatit ainakin kuvissa.
Enpä ole ainakaan koskaan törmännyt sellaiseen rosopintaiseen laminaattiin, vaikka noita rautakauppoja ym. on tullut koluttua aikalailla :D
Mutta ainahan tulee uutuuksia.
Meillä on ihan lakattu tammiparketti, se on helppo pitää puhtaana.
Äiti laittoi heille harjattua lankkuparkettia ns. rosoisella pinnalla, se on(oli)nätti, mutta ihan kamala pitää puhtaana. sopii sellaisille kellä ei ole koiria ja lapsia. Vanhemilla on molempia ja aluksi vaalea lattia on nyt tummentunut rumasti ja lika ei lähe millään pois!
(ollut noin pari vuotta)

Ottakaa vaan sellainen helposti puhdistettava liukas pinta :)

Suvimarja kirjoitti...

Blogissani on sulle haaste!

ANNAO kirjoitti...

Anna, kiitokset tsempityksestä se auttoi, sain paikan :)

CosyCottage, olet varmaan nähnyt saman laminaatin Valkoinen Veranta blogissa, muistaakseni taisi olla aivan samaa :) Kiva jos jaksat pysyä mukana!

Christina, kiitokset peukuista, ne auttoivat!

Suvimarja, kiva kuulla kokemuksia vaaleista parketeista, sitä kun on meillekin mietitty. En tullut edes ajatelleksi että rosoisuus kerää likaa, kiitokset vinkistä, sileä pinta on varmasti helpoin pitää puhtaana :)

Marika kirjoitti...

Ihana matto! Tuosta katosta ja tummista palkeista tulee hienot! Kova homma on katon maalaamisessa, mutta se kannattaa!!! Laminaateista en kyllä tiedä mitään muuta kuin sen ettei halpaa ja hyvää ole, esim halpistarjous-laminaatit kannattaa unohtaa...

ANNAO kirjoitti...

Marika, minä uskon myös että tuon kellastuneen katon maalaaminen todella kannattaa, homma on varmasti ihan kauhea.
Olen myös kuullut huonoa noista tarjouslaminaateista, ei parane ihan halvimpia ostaa jossei halua heti vaihtaa niitä pois.