maanantai 20. joulukuuta 2010

Joulukiireitä..

Hei pitkästä aikaa.. viime päivityksestä onkin jo ehtinyt kulumaan melkoisesti aikaa. Täällä on ollut aikamoista kiirettä joten olen joutunut tinkimään bloggaamisesta :(
Harmikseni en ole ehtinyt käydä kuin pikaisesti lukemassa teidän muiden ihania joulupostauksia, kommentointikin on ollut aika hiljaista mutta jospa joulun jälkeen olisi enemmän aikaa.

Olemme yrittäneet rakentaa joulua, leiponeet pipareita, tehneet perunalaatikot (muut laatikot ostan), kaataneet kuusen..
 Pipareiden leipojat ♥ Ella
 ja Veera ♥

 Ella ei ymmärtänyt miksi vaan muotti piti kastaa jauhoihin, hän ajatteli että jos heittää jauhoja taikinan päälle homma sujuu paremmin :D

 Tonttuja on hiipinyt keittiöön ja hyasintit ovat auenneet, tuoksu on mahtava, se leijailee jopa alakertaan asti, on mukava tulla kotiin kun tuoksu toivottaa ovella tervetulleeksi :)

 Kärkkäiseltä tuli mukaan köynnöksiä, virittelin toisen tuohon rappusiin. Tarkkasilmäiset huomaavat että rappujen viereinen paneeliseinä on saanut valkoista ylleeen, kiitos rakkaan mieheni♥ laitan seinästä enemmän kuvia kunhan se on aivan valmis myös eteisen puolelta :) En malta odottaa että nuo rappusetkin saavat valkoista ylleen!
 Tein pari joulusukkaa, tuollaisia hyvin yksinkertaisia, toisen annoin äidilleni ja toinen jäi meille. Lapset sitä vahtaavat vähän väliä jos tonttu on sinne jotain heille jättänyt :)
Huomenna teen pienen joulusiivouksen, leivon lihapullat ja koristelemme kuusen.
Mukavaa joulun odotusta teille!

5 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Kiva lukea teidän kuulumisia pitkästä aikaa :) Ihanaa joulunaikaa sinne <3

Sanna-Riikka kirjoitti...

Kivaa kuulla teistä pitkästä aikaa...ihanat tytöt! Ja kauheesti on kanssa täällä kiireitä! Ihanan näköinen sohva!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kauniita tunnelmia siellä, ja kivan nbäköiset piparinleipojaiset :)

Mukavaa jouluviikkoa!

Marika kirjoitti...

Ihanat pikku leipuriapulaiset:) Teillä näyttää niin kodikkaalta ja jouluiseltakin!
Ihanaa joulua teidän perheelle!

ANNAO kirjoitti...

Kiitokset viesteistänne, ihanaa joulua teille kaikille ♥