tiistai 25. tammikuuta 2011

Kaappeja ja tunnustus

Hei!
Sain viikonloppuna vihdoinkin tv-kaappiin viimeisen kerroksen maalia pintaa, kyllä siinä kestikin, oli mukamas niin kiirettä että en kerennyt maalaamaan.. :D

Tässä se nyt on valkoisen pinnan saanut tv-kaappimme:
Kyllä maalaaminen kannatti, kaappi on kuin uusi

Se papan isän tekemä kaappi josta viime postauksessa kerroin.. sai nyt toistaiseksi jäädä tummaksi, kun olin lukenut ensimmäiset kommentit (joissa kerrottiin että kaappi näyttää hyvältä myös tummana, kiitos tytöt!) kävin kysymässä mieheltäni että jos kantaisimme kaapin olkkariin ja kokeiltaisiin miltä kaappi näyttää siellä tummana..
ja hyvältähän se näytti vaaleaa seinää vasten, joten kaappi saa pitää tumman maalinsa, ainakin toistaiseksi.. :D
vai mitä olette mieltä?


Meille on kotiutunut myös ensimmäinen talja. Anoppini lahjoitti sen meille, kiitokset vaan vielä kerran! :)
Talja pääsi takkahuonetta piristämään. Se on toooosi iso, joten kuvassa näkyy vaan pieni osa taljaa.Sain tunnustuksen Niinalta VaniljaHouse-blogista,kiitos! Piristit päivääni

Tunnustukseen kuuluu paljastaa itsestään 7 asiaa ja laittaa tunnustus eteenpäin 15 blogiin.
1. En olekaan enää horoskoopiltani jousimies.. olen kuulemma joku käärmeenkantaja??

2. Minulla on ainakin 5 horoskooppi-kirjaa.

3. En usko sokeasti horoskooppeihin, enkä lue päivä/kuukausi horoskooppeja, mutta jotain perää ainakin luonnekuvauksissa on.

4. Minulla on ollut kova autokuume, mutta lupasin nykyiselle kulkupelilleni että jos se ojaan ajon jälkeen vielä toimii ja mitään ei ole mennyt rikki lupaan olla myymättä sitä, joten nyt on parempi ajella vaan sillä :D

5. Kuten edellisestä voidaan päätellä puhun siis autolleni, yleensä sellaisessa tilanteessa kun auto ei käynnisty tai on jotain muita ongelmia, joku voisi sanoa että olen vähän hullu mutta puolustukseksi voin sanoa että autollani ei ole sentään nimeä!

6. Jos saisin valita niin ajelisin mielummin kyllä uudella audilla tai BMW:llä mutta opeliin on tyytyminen ;)

7. Minun pitäisi päästä parturiin, hiuksia pitäisi lyhentää ja haluaisin leikkauttaa otsatukan, enään en tee sitä virhettä että leikkaan sen itse, tälläistäkin on tullut joskus tehtyä. Idea kun on tullut päähän ja hetihän se otsatukka on pitänyt leikata.

En laita tunnustusta ihan 15 blogiin koska niin moni sen on jo saanut, annan sen 5 blogille :)
ja
Jatkakaa samaan malliin, jaksatte aina ihastuttaa, piristää ja inspiroida minua postauksillanne!


Loppuun vielä kevennys, meidän ruskea poikamme, joka täytti eilen 5-vuotta, aika menee aivan liian nopeaan.


Mukavaa viikon jatkoa teille!

12 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Miljoonat kiitokset tunnustuksesta ♥ Kauniita kaappeja kumpikin :)

Esmeralda kirjoitti...

Lämmin kiitos tunnustuksesta! ♥
Hyvälle näyttää niin tumma kuin vaaleankin kaappi. Taljakin näyttää oikein kauniille. :)

Iloista viikonjatkoa!

Kirsi kirjoitti...

Oi hitsit toi tv-kaappi on kyllä ihana <3! Ja mä tykkään tosta tummasta myös, älä vielä maalaa :)

Kiitos tunnustuksesta...jouduks mää nyt vastaileen - ohos ;)

Katja kirjoitti...

Nyt piti kommentoida niin montaa juttua etten enää edes muista, mutta kaunis kaappi, mahtava talja (kade) ja mielettömän upea 5-vuotias (megakade!)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Kaappi oikein hyvä tummana tuossa! Valkoinenkin kaappi oikein kaunis! Ja kaikkein kaunein kuva on tuo tein pikkukoissu tuolla alhaalla!!! Niin ja wau mikä talja....tulipas nyt ihan sekava kommentti, mutta kiteytettynä - kaikki näyttää hyvältä!!!

Minttunen kirjoitti...

Ihana tuo valkoinen kaappi!

Niina kirjoitti...

Kaappi sopii kyllä tosi hyvin tuonne tummana! <3
Telkkarikaapistakin tuli hieno! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tuo maalaamasi keittiön pöytä näyttää kivalta, onnistunut tulos! Onko se Ikean pöytä? Meillä on samanlainen antiikkipetsattu (??) Ikean pöytä ja haluaisin maalata sen. Kannattaako ensin hioa vai onnistuuko, jos maalaa vaan päälle? Ja millaista maalia käytit?
Kiitos jos viitsit vastata!!

Heli

ANNAO kirjoitti...

Kiitokset kaikille viesteistänne ♥

Heli, en tiedä onko pöytä mistä, vaihdoimme mieheni siskon kanssa pöytiä kesällä ja tämä tuli meille. Pöytä oli ennen mäntyinen ja jokin pinta siinä oli.. petsasin sen petsilakalla kesällä.
Valkoiseksi maalaaminen..: En hionut pöytää ollenkaan, käytin 2-3kerrosta pohjamaalia/otepohjaa olikohan merkki sandolin? joku sellainen se merkki oli, vesiliukoinen. Päälle laitoin 3 kerrosta saman valmistajan kaulustemaalia. Nyt olen huomannut että esim. kahvitahrat jäävät helposti maaliin joten joudumme maalaamaan pöydän joskus uudestaan ja tahrat pitää pyyhkiä heti pois, pidän kovasti tuosta pöydän valkoisesta ilmeestä vaikka se työtä hieman vaatiikin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos vastauksestasi! Täytyypä mennä maalikauppaan kyselemään, kovasti syyhyttää maalata meidän pöytä, kun näin tuon teidän onnistuneen tuloksen!

Heli

ANNAO kirjoitti...

Maalausintoa sinne, onneksi pöydän maalaaminen on melko vaivaton homma :)

KesäEsa kirjoitti...

Vaalea kaappi on tosi hieno. Itsekin laittelen vanhoja huonekaluaja ja myyn myös huutonetissä. Valitettavasti vaan kaikki eivät ole yhtä taitavia maalareita kuin Sinä ja eivät uskalla ostaa halvalla esim. tummaa kaappia jonka voisi maalaamalla saada upeaksi.