lauantai 26. helmikuuta 2011

26.2.2011

Blogissa on ollut hiljaisuutta.. vanha koneeni on ollut jumissa ja ostin läppärin tilalle, kuvien lisääminen takkusi kunnes tänään otin asian hoitaakseni ja sain asennettua tarvittavat ohjelmat ja nyt kuvien lisääminen onnistuu!! :)

Vaaleanpunaiset kynttilät näyttivät niin herkullisilta kaupassa, tuovat vähän kevättä kotiin. Helmililjatkin sinnittelivät näihin päiviin saakka, yllättävän pitkään kestivät.
WC:stä on nyt seinät ja katto maalattu, alaosan maalisävy hieman epäonnistui, siitä piti tulla tummempi mutta jospa joskus löytyisi parempi maalisävy niin maalaan sen sitten uudestaan, nyt mennään siihen saakka näillä sävyillä. Nyt on edessä sisustus peili, valo, koukut, korit, pyyhkeet ym. on ostettava, jonkinlainen visio minulla jo on mutta katsotaan nyt mitä lopputulos on.. :D Laitan kuvia vasta sitten kun kaikki on aivan valmista ;)

Pakkaset hellittivät onneksi, täällä oli kylmimpinä aamuina -33 astetta!! Voi pojat että oli kylmä!
Tänä talvena on ilmennyt että talon vanha osa kaipaa lisä eristystä, joudumme laittamaan hirret piiloon :( ja laittamaan villaa seiniin, päälle olisi sitten tarkoitus laittaa hirsipaneeli ja jäähän meille yksi kokonainen seinä vanhalla hirrellä, onneksi uuden osan hirsi on erilaista ja pitää pakkasen ulkona. Myös makuuhuone kaipaa lisä eristystä, kaikki ei ole siellä ihan ok.. joko eristykset ovat päässeet painumaan tai sitä on liian vähän, kesällä asia selviää kun lattia revitään auki.

Kyllä tämä on ollut karu lasku todellisuuteen kun kaupunkilainen muuttaa kerrostalosta lämpimästä asunnosta maalle ja ensimmäisenä talvena selviää että talossa on osassa taloa melkoisen viileää :D
mutta ajatellaan positiivisesti: tämä on luultavasti viimeinen talvi kun täällä on näin viileää, ensi talvena talo kestää pakkaset paremmin ja pitää pakkasen ulkona :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille ♥

P.S. Ne kukat ovat vieläkin hengissä, onkohan minusta tulossa viherpeukalo?

5 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Tsemppiä vessan sisustukseen, täällä mielenkiinnolla ootellaan millainen siitä tulee :)
Iloista viikonloppua!

Niina kirjoitti...

Kiva kuulla susta! <3
Wc kuvia ootellessa!

Niina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pakkasakka kirjoitti...

Pirteät kuvat, ihana väri tuossa kynttilässä ja mansetissa. Vaikka hirsistä pääsee kylmää, niin on ne niin kauniit, että....olen niitä tulla aiemmissa kuvissasi ihaillut.

sarppa kirjoitti...

Minäkin olen ajatellut,että mitenhän sitä omakotitalossa varpaat palelee kunhan joskus sellaiseen muutetaan! :) Näissä rivareissa ja kerrostaloissa on ihan liiankin kuuma!!

Mutta ihana on tuo vaaleanpunainen väri! <3