lauantai 2. huhtikuuta 2011

Huhtikuu

Hei! Nyt mennään jo huhtikuun puolella, kohta on taas kesä :)
Talvi meni yllättävän nopeasti ja vaikka kelloja käännettiinkin niin kyllä se aamu alkaa valjeta taas aikaisemmin, puoli kuuden aikaan alkaa taivaalla näkyä valoa, ihanaa!


Esikoinen odottaa pääsiäistä malttamattomana ja keräsi pajunkissoja maljakkoon, ensimmäiset suklaamunatkin ostin eilen tytöille, nuorimmainen sai valita ja valitsi hello kitty munat, niissä oli sisällä pienen pienet hello kitty hahmot ja voi sitä riemun määrää, eli taidan unohtaa kinderit tänä vuonna ja ostaa noita, saahan tytöt samalla kerättyä aikamoisen lauman hello kittyjä, niin ja äiti säästyy kokoamisilta ;)
Ohran siemeniä ostimme myös, tarkoitus olisi laittaa viikonlopun aikana ruoho kasvamaan.
Lähikaupassa oli myynnissä näitä hauskoja pupuja, pakkohan nämä oli ostaa

Jotexilta tilasin kesää ajatellen jo hyttyskynttilöitä, kynttilät ovat noissa ämpäreissä, niitä on neljä ja kaikki erivärisiä.

Kana ja kukko pääsivät vahtimaan keittiötä
Sain mummoltani vuosia sitten nämä söpöt pääsiäiskortit, ne tulevat joka vuosi koristamaan jääkaapin ovea. Laitan lisää pääsiäistä vasta lähempänä pääsiäistä, lapset kyllä olivat sitä mieltä että voisimme jo koristella höyhenillä pajunkissat :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille ja tervetuloa uudet lukijat, kiva että olette löytäneet tänne!

5 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Ihanoja koristeita!! Tääläkin jo kutkuttais mutta yritän vielä malttaa mieleni. Munia tosin jo maalailtiin viikko sitten :)

Kivaa lauantaita <3

Senni kirjoitti...

Niin se kevät sieltä vaan tuli, yllättäen talven jälkeen, vaikka lunta vielä reippaasti maassa niin lämpömittari ja lumen putoaminen katolta kertokoon sen että nyt se on täällä!!! Mutta missäs on pääsiäinen, nythän sen aika olisi....

Marjo kirjoitti...

Ihania juttuja täällä blogissa, pääsiäinen tosiaan on jotenkin myöhään, mutta mieleästni sitä voi jo laittaa.Ihania noi puput!

Ihanaa viikonloppua!

Niina kirjoitti...

Kivoja pääsiäisjuttuja!
Bongasin kans autot-munia,niitä meille suklaamunien sijaan!:D
Äkkiä se talvi vaan kuitenkin meni vaikka välillä tuntui ettei se lopu koskaan!

Marika kirjoitti...

Hello-kitty munia pitää hankkia meille, kiitti vinkistä! Teillä onkin jo pääsiäisvalmistelut hyvällä mallilla...meillä ei ole vielä mitään:)