sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevät!

Lumet ovat saaneet kyytiä auringon paistaessa, eilen oli upea ilma ja tämäkin päivä näyttää olevan yhtä hieno :)
Onneksi tonttimme on rinteessä, vedet valuvat alas tielle ja pahimmat kuravellit tulevat sinne, kuravaatteet on saanut kaivaa kaapeista käyttöön.


 Takapihalle alkaa jo aamulla paistaa aurinko joten lumi sulaa sieltä nopeammin, ihanaa kun maa näkyy taas!
 Siitä tietää että ulkona alkaa olla jo lämmin kun kääpiömmekin viihtyy ulkona, herra ei pidä kylmästä yhtään ja silloin hän ei turhia pihalla viihdy.

Olin torstain ja perjantai osittain töissä, sitten käsikipu kävi sietämättömäksi ja oli lähdettävä kotiin, oireet viittaavat jännetuppitulehdukseen :( Olen lepuuttanut kättä niin paljon kun vaan olen pystynyt ja mobilatin + buranan avulla poistanut kipua, silti tuntuu että kipu ei ole helpottanut yhtään eli luultavasti maanantaikin menee kotona. Saisi kyllä parantua pian jotta olen sitten kunnossa kun pääsee pihan kimppuun haravoimaan ja kasveja istuttamaan.

Aurinkoista sunnuntaita teille!

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Meidänkin pihasta on lähtenyt lunta hurjasti ja ilmat on suosineet... Ihanaa.. Kyllä se kevät sieltä tulee. Suloinen hauveli. :)
Paranemisia!

Senni kirjoitti...

Voi että :/ Paranemisia!!!
Nyt on kyllä kelit suosinut, tälläkin hetkellä täällä paistaa aurinko tosi lämpösesti. :)

Niina kirjoitti...

Täälläkin lumet sulavat pikkuhiljaa :) On kyllä ihana taas seurata, miten kasvit heräävät kevääseen. Pikaista paranemista kädellesi!

Kirsi kirjoitti...

Ihanaa kun on kevät! Remulle terkkuja <3

Kuule, mulla tuli yks juttu mieleen. Mulla ois yksi kynttilänjalkasysteemi ja mä ajattelin että se vois olla sun tyylinen jos sitä vähän tuunais...kiinnostaisko? ;) Otanko kuvia? ;)

ANNAO kirjoitti...

Nina, Senni ja Niina kiitoksia, kävin lääkärin luona ja sain kortisooni pistoksen joten parin päivän päästä pitäisi käden olla jo parempi.

Kirsi, kiinnostaa, ota vaan kuvia! :D