sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus

Ystävät tulivat meille maalle juhannusta viettämään, lapset menivät mummolaan lomailemaan. Nautimme hyvästä ruuasta ja juomasta. Yöllä menimme katsomaan kylätalolle kokkoa ja laulamaan nuotiolauluja naapureiden ja mökkiläisten kanssa, mukava juhannus :)
Sovimme ystävien kanssa että tästä tehdään perinne.

Otin tänään kuvia ulkoa. Luulin ettei meillä syreeniä kasva kun ei ollut se perinteinen malli ja oli kiva yllätys kun pihalla kasvaneesta puskasta rupesi löytymään syreenin kukkia.
Toinen pioni lajike ei ole vielä avannut kukkiaan mutta eiköhän ne ensi viikolla aukea, nämä ovat ihanan vaaleanpunaisia.

Teimme keväällä heinäseiväsaidan pihatien varteen, pysyvät vatutkin aidan takana paremmin pystyssä kun saavat tukea.

Mieheni projekti, puuvaja. Ovat sitä rakentaneet appiukkoni kanssa ja nyt puuttuu enää ovi, kattopellit ja terva puun pinnasta. Puut ovat sahattu meidän tontilta kaadetuista puista. Siirsimme talon viereltä pikku männyt vajan viereen ja tilasimme pientä kiveä soramontulta vajan ympärille, isommat kivet ovat meidän montulta, ihan valmis kiveys ei vielä ole kun suodatin kangas loppui kesken. 
Vanha puuvaja saa jäädä varastokäyttöön, sinne saa pyörät ym. laittaa.

Grillin apupöytä on vihdoin saanut maalia ylleen, tälläinen siitä tuli, kyllä siitä on ollut paljon apua grillatessa. Vielä pitää ostaa pari koukkua pöytään niin saa grillipihdit siihen roikkumaan.
Huomenna pitää palata takaisin arkeen vaikka mielellään sitä olisi vielä pari päivää lomaillut. Mukavaa alkavaa viikkoa teille :)

3 kommenttia:

Marika-valkoistarustiikkia kirjoitti...

Mukava Juhannus ollut teillä...me oltiin ihan omassa porukassa,eikä tänä vuonna ollut edes kokkoa...mutta hyvää grilliruokaa yllin kyllin...
Ihania nuo sinun pionisi,ja puuvaja on hieno!!
Sunnuntai terkuin,Marika
Hyvää alkavaa viikkoa sinulle Anna!!!

Senni kirjoitti...

Mukavan oloinen juhannus teillä ollut!
Kivan näköinen vaja, tuon tyylisestä mä oon isännälle vihjaillut muttei oo vielä tapahtunut mittään....??? :D
Ihanaa alkavaa viikkoa sulle!

aNNa kirjoitti...

Kivoja juhannuskuulumisia :)

Ihana tuo apupöytä <3