lauantai 23. heinäkuuta 2011

23.7.2011


Tällä viikolla minäkin sain vihdoin oman Nomination rannekorun. Mieheni osti sen minulle lahjaksi kera sydänpalan
Nyt on tutkittu Korulinkin tarjontaa ja ensi viikolla taidan jonkinlaisen tilauksen laittaa menemään :) Esikoisellakin on synttärit kohta joten pitänee hänellekin katsoa pari palaa hänen koruunsa.

Päivät ovat menneet vauhdilla, töissä on ollut kiirettä ja ylitöitä on tehty, viikonloppu menee jännittäessä, pomoni ehdottaa maanantaina isolle pomolle minun vakinaistamista, toivottavasti iso pomokin on sitä mieltä että vakinaisen paperit laitetaan tulemaan. Ylennyksestäkin on ollut puhetta mutta ehkäpä sitten syksymmällä..

Edellispäivänä tuli H&M:n kuvasto ja pakko oli laittaa tilaus menemään, kaikenlaista kivaa löytyi kuvastosta ja tämä neule sikahalvalla.
Tilasin myös yhdet saappaat, toivottavasti koko on sopiva.

Tänään ajateltiin lähteä kotieläinpihalle jos säät sallivat ja loppupäiväksi riittää pihahommia singelikasa(pientä kiveä) odottaa pihamaalla.
Hyvää viikonloppua teille!

3 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Nomination koru on kyllä kiva ..mä kerään jo kolmatta :) Ebaysta saa ei niin aitoja mutta ah, niin ihania paloja tosi halvalla ;)

Peukutukset työjutuille!! <3

Kivaa viikonloppua!

Niina kirjoitti...

Peukkuja työjutuille!!
Hm:llä oli kyllä kaikkea kivaa!mä tosin päätin etten tilaa itelleni enää ainuttakaan vaatetta mistään,parempi ensin sovittaa!Oon niin laiska palauttelemaan mitään virheostoksia :P
Tykkään kans nominationeista,mulla on kaks täynnä ja toistaiseksi saa riittää!:)

Aurinkoista lauantaita!:)

AnnaO kirjoitti...

Anna, kiitos :) Mä oon niin huono käyttämään ebayta kun en osaa sitä oikein käyttää, täytyy käydä kokeilemassa löytäisinkö sieltä paloja, kiitokset vinkistä :)

Niina, kiitos :) juu mullakin on tullut muutama virheostos tehtyä ja sitten ne jää kaappiin odottamaan että jos joskus ne olisivat hyviä, tänä kesänä on kaapista löytynyt pari virheostosta jotka ovatkin nyt olleet ihan kivoja :)