lauantai 10. syyskuuta 2011

Syksy

Hei!
Huikea määrä osallistujia arvonnassa, kiva että noinkin moni on arvonnan huomannut, jos et ole vielä osallistunut niin arvontaan pääset osallistumaan tästä ;)

Täällä on keräilty takapihalta sammalta, talven kukka-asetelmia ajatellen. Keräsin myös puolukan varpuja ja tein kaksi kranssia niistä. Kromispraylla maalasin oksia, niistä tuli aika kivoja. Kynttilöitä on polteltu ja takkakin on ollut käytössä, ihanan tunnelmallista. Sauna on ollut kesän ajan pois käytöstä ja nyt on ollut mukavaa saunoa, samalla lämpenee talokin.


Katajan oksia keräsin myös kun siistimme pihaa.

Kranssit laitoin olkkarin ikkunaan.
Tässä maalaamani oksat, maljakko on vielä vähän hakusessa, jospa jostakin tulisi vastaan sopiva. Jouluksi ajattelin ripustaa oksiin "kristalli" koristeita.


Makuuhuoneen muutoksesta yritin räpsiä kuvia mutta koska huone on kovin kapea en saanut oikein hyviä kuvia.. tekstiilit siis vaihtuivat ja valkoisen/sinisen/punaisen tilalle tuli musta valkoista, matto ei kuvassa näy, ostin pyöreän mustan ryijymaton sängyn päähän, siitä tuli koirien lemppari paikka makuuhuoneessa (meillä koirat eivät saa tulla sänkyyn, muuten lemppari paikka olisi taatusti siellä :D )
Finlaysonin ja luhdan tyynyt, vanha musta päiväpeite ja jotexilta pitsipeite.
Saapi nähdä miten kauan musta päiväpeite saa olla ennen kun vaihdan sen takaisin valkoiseen.
Hyvää ja tunnelmallista syksyn jatkoa teille!


-Anna-

2 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Kromatut oksat ovat kauniita, varmasti joulun aikaan ihanan näköistä kun niistä roikkuu kristallit!
Makuuhuonekin näyttää kivalle, pitsipeitto on kaunis.
Mukavaa viikonlopun jatkoa Annalaan :)

Niina kirjoitti...

Ihanan syksyinen tunnelma teillä kotona :) Nuo kromatut oksat ovat taatusti kauniit jouluna. Mihinköhän meillä sopisi tuollaiset? ;) Kiitos ideasta :) Makuuhuonekin näyttää tosi kivalta. Tekstiileillä saa kyllä ihmeitä aikaan :)