maanantai 10. lokakuuta 2011

Maanantai

Onpas ollut synkkä maanantai, ilma on ollut niin kurja että olisi ollut ihanaa jäädä viettämään päivä kotiin takkatulen ääreen, mutta ei töihin se oli mentävä.. ;)
Kävin viime viikolla näyttämässä selkääni fysioterapeutille, tarkoituksena oli että saisin korokepohjallisen (eripituisten jalkojeni takia) jolla selkäkivut lähtisivät mutta fysioterapeutti oli sitä mieltä että selkä on niin pahasti mutkalla ettei korokepohjallinen auta vaan saattaa jopa pahentaa asiaa. Jotenkin hän halusi kipujani helpottaa ja teki minulle jumppa ohjelman joka auttaa selän jumitukseen ja parantamaan syviä vatsalihaksiani, hyvät lihakset tukevat selkää ja kivut ehkä hieman helpottavat.

Nyt on sitten kovasti jumppailtu, pyysin miestäni tekemään minulle jumppa ohjelman koko keholle, jospa samalla paikat hieman kiinteytyisivät ;)
Mieheni on sellainen tietopankki mitä salillä käymiseen tulee, mielellään hän minua opastaa ja tekee ohjelman, minun onnekseni meillä on kotona oma pieni sali joten ei tarvitse mennä alakertaa pidemmälle jotta  pääsee rehkimään, toivottavasti innostus jumppaamiseen säilyy ja selkäkivut puolittuisivat sen myötä.

Sain muuten viikonloppuna maalattua kaappia taas yhden kerroksen, vielä yksi kerros ja alkaa olla hyvä, ehkäpä viikonloppuna saadaan kantaa kaappi tupaan :)

Mukavaa viiikon jatkoa teille!

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana ikkunanpoka! Nyt mäkin kyllä jo haen omani tuohon olkkarin nurkkaan ja viritän valot siihen. Synkkää ja niin sateista täälläkin.
Mulla reistailee selkä välillä myös, mutta oon saanut hyvän avun jumppapallosta, siinä saa hyvin venyteltyä selän sekä niitä vatsalihaksiakin tehtyä :)

Jasmiina kirjoitti...

Kaunis poka kauniiden valojen kanssa :)
Täällä yksi selkävaivainen ilmoittautuu! Raskauden aikana vatsa-asukki käänti selän notkolle ja siitä asti ollaan kärvistelty, nivelet muljuaa ulos paikoiltaan..jokapäiväistä jumppaa.. mutta onneksi kotonakin voi jumppailla, vaikkei meillä täällä salia olekaan..:))

Villa Harmonia kirjoitti...

Täälläkin ollaan viritelty tunnelmavaloja ja kynttilöitäkin on tullut ahkerasti polteltua! :) Toivottavasti saat selän parempaan kuntoon :) Touhukkaita syyspäiviä sinne :)

Niina kirjoitti...

Selkä reistailee täälläkin!:/
Mulla ois sulle haaste!:)

Hanna-Riikka kirjoitti...

Eri pituiset jalat täältäkin löytyy!! Jostain kumman syystä, olen säästynyt suuremmilta selkävaivoilta. Nyt on alkanut nivunen kiusaamaan ja lääkäri totesi senkin olevan yksi oire jaloista. Pitäisi kipin kapin hakea pohjallinen kenkään..

Anonyymi kirjoitti...

Selkäkivut on tuttuja täälläkin päin. Itse olen saanut apua jäsenkorjauksesta. Selkä oli sen verran mutkalla ja jalat näyttivät siitä syystä eri pituisilta joten lääkäri ehdotti pohjallista, joka olis oikeasti vaan pahentanut tilannetta.

t. Sarppa