sunnuntai 12. helmikuuta 2012

12.2.

Lauantain aamupala kokkailtiin kynttilänvalossa puuhellalla. Meillä katkesi edellisyönä sähköt ja luulin että on sähkökatkos mutta kun menin päivällä alakertaan huomasin että siellä oli sähköä, sulake oli vaan mennyt, ei tullut ihan ensimmäiseksi mieleen kun on noita sähkökatkoksia ollut useampia lähiaikoina. Pikkuneidin mielestä oli ainakin hauskaa syödä aamupalaa kynttilän valossa :)

Ostin perjantaina siemeniä kaupasta..
..ajattelin laittaa näitä ruukkuihin keittiöön kasvamaan. Kasvimaallekin pitää siemeniä valkkailla, tänä vuonna teen suuremman kasvimaan ja aitaan sen ettei puput syö tänäkin vuonna satoani. Kasvimaan reunaan pitää laittaa kukkia kasvamaan, sieltä saa sitten poimia niitä maljakkoon.

Päätimme siirtää keittiöremonttia, jospa loppuvuodesta aikaa olisi enemmän, onpahan aikaa suunnitella tarkemmin remonttia. Kaapinovien malli on kyllä selvillä mutta vielä on mietinnässä minkälainen liesituuletin tai hella hankitaan, tasoiksi haluan puutasot, mutta minkä värisenä.. Siinä on pohdittavaa :)

Huomenna on fysioterapeutin aika pitkästä aikaa, mielenkiinnolla odotan mitä hän sanoo, jumppaaminen on helpottanut selkävaivojani paljon ja ryhtikin on parantunut, jos oloni on jo nyt näin hyvä niin miten hyväksi sen saa kun lihakset kasvavat ja tukevat selkääni paremmin?

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tänne vahingossa eksyneenä ja heti jäin lukijaksi.
Ilona

J kirjoitti...

Hyvä että selkäkipuihin on löytynyt apu. Mulla tahtoo olla niin että `unohdan` sen jumppaamisen heti kun kivut lähtee pois..pitäis jumpata joka päivä ohjeiden mukaan mitä fysioterapeutilta sain.

Mulla on viime vuotiset siemenet tuossa odottamassa purkkiin pääsyä ja herneen versojakin ajattelin kasvattaa. Kiva niitä napsia salaatin sekaan.

Marika kirjoitti...

Moikka!

Mulla on kans selän kanssa ongelmia ja ois ihan pakko aloittaa treenit sen kunnossa pitoon... ja aionkin. Kävin ennen lapsia ahkeraan kuntosalilla ja nyt ei vaan siihen oo ollut aikaa. Mutta paljon pystyy tehdä kotonakin treeniä jos vain haluaa!

Ihanaa, siemeniä, mä odotan jo kovasti kevättä ja nyt voiskin jo laitella jotain itämään!

Jasmiina kirjoitti...

Täälläkin odottaa jo siemenet istuttajaa! :) sormet syyhyää kovin!

J kirjoitti...

Ihanaa Ystävänpäivää!