sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Laskiaissunnuntai


Täällä on herkuteltu laskiaispullilla, nami että olivat hyviä :)
Lunta on satanut koko viikonlopun, mielummin lunta kun pakkasta, tänne ei ole myrsky onneksi iskenyt. Nuorimmainen sai sukset perjantaina ja tytöt olivat eilen hiihtämässä kotinurkissa, pienen hetken hiihdettyään nuorimmainen totesi että sukset saa viedä takaisin varastoon, nyt riittää! Toivottavasti ensi kerralla löytyy hiihtointoa enemmän, meidän vieressä kun on hyvät ladut jossa saisi pikku neitikin hiihdellä.

Kävin perjantaina kynsihuollossa ja kokeilin perinteisen ranskalaisen sijaan jotakin ihan muuta, blingblingiä, nyt sopivat kynnet treenihanskoihinkin :D
Tykkään kynsistä ihan täysillä, mitäköhän sitä keksisi seuraavaan huoltoon, jotakin keväistä :D
Kynnet ovat akryylit ja ovat olleet kyllä niin kestävät että voi suositella hyvin kaikille, minun käytössä ovat kokeneet kovia ja hienosti ovat kestäneet.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

me unohdettiin koko laskiainen :( ehkä senkin takia että täällä pyrytti lunta tuhannen tuulesta ja isäntäkin oli kipeä ja kauppaakaan ei jaksanut raahautua :D kauniit kynnet!

J kirjoitti...

Mä vedin viikonlopun aikana varmaan viis laskiaispullaa :D Niihin tulee himo!
Aivan ihanat värit kynsissä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kerrotko hieman noista akryyleista. Onko niissä alla ne " tipit" vai pelkkä geeli tms.
Kuten huomaat, olen ihan käsi näissä kynsijutuissa, mulla on ollut kerran rakennekynnet ja niissä oli sellaiset tipit jotka eivät kestäneet mitään.
Jos akryyli on kestävä ja hyvä juttu, ehdottomasti lompsin seuraavaksi niiden tekoon. :)

Vakkarilukija

AnnaO kirjoitti...

Hei anonyymi. Ensimmäisiin akryyleihin laitettiin tipit, nyt kun oma kynsi on jo pitkää niin tippejä ei käytetä vaan kynsi rakennetaan oman kynnen päälle. Minulla on ollut syksystä asti akryylit ja koskaan ei ole kynnet lohjenneet tai tipit irtoilleet, hyvät pohjatyöt on kaiken a ja o, eli jos niitä ei tehdä hyvin niin kynnet eivät pysy tai kestä. Akryyli on massa joka muotoillaan kynnen päälle, se kuivuu nopeasti ja viilalla se muotoillaan ja viimeistellään, akryylimaaleilla voi koristella kynnet. Akryylijauheita on erivärisiä. Jotkut laittavat lopuksi vaan kirkkaan lakan kynnen päälle mutta minulle laitetaan yleensä vielä geeli pinnalle jotta saadaan kynsiin kunnon kiilto :)
Kannattaa katsoa tarkkaan paikka mihin menet kynnet laitattamaan, kuulin juuri yhdestä "ammattilaisesta" joka yrityksessään tekee kynsiä, aivan kamalaa jälkeä ja kauhealla hinnalla :(
Ystävillä on ollut geelikynsiä ja niiden kanssa on ollut ongelmia, lohkeilevat ja tipit irtoilevat, tietenkin on yksilöllistä miten geelit kestävät mutta omasta kokemuksesta voin sanoa että akryyli kestää ainakin kunnolla käyttöä, ei tarvitse varoa kynsiä. Jos asut hämeenlinnan lähellä voin suositella hyvin mielin samaa paikkaa kun missä minä käyn ;)

NOORA`S DAY kirjoitti...

Käyhän osallistumassa arvontaani :)