keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Sairaslomalla


Hei, täällä sairastetaan joten oli aikaa päivitellä blogiakin ;)
Viikonloppuna olin oudon väsynyt ja maanantaina olo tuntui heikolta, mittasin lämmön ja kuumettahan se oli, kurkku on kipeänä ja ääni meinaa lähteä. Nyt on sitten levätty pari päivää, nukuttu päikkäreitä ja oltu tiukasti sohvan pohjalla, läppäri on ollut kovassa käytössä jotta saan ajan kulumaan. Nettikaupat on koluttu läpi ja löytyihin sieltä jotain ostettavaakin, makkariin kevättä, itselleni jumppavaatetta ja korulinkistä uusia paloja rannekoruun.

Ella lähti eilen mummolaan lomailemaan, sain anopilta lehtinipun luettavaksi, saan rauhassa levätä kun tytöt ovat talvilomalla, aikaa lukea lehtiä ja kirjoja rauhassa. Tänään pitää mennä hakemaan kaupasta täydennystä jääkaappiin ja jäätelöä kurkulle ;) Tekee ihan hyvää mennä käymään kaupalla, sohvalla makaaminen alkaa käymään tylsäksi. Kuume ei ole vieläkään laskenut joten loppuviikko ollaan ilmeisesti kotosalla.

Mukavaa viikon jatkoa teille ja pysykäähän terveinä!

4 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Sielläkin sairastetaan =/ Täällä on muksut ollu lauantaista asti enemmän ja vähemmän kipeinä. Kuume onneksi jo helpottanu mutta ihan uskomaton räkä ja yskä jäljellä =/ Harmi että lomaviikko menikin nyt sairastaessa =/

Ihanaa kuitenkin että aurinko paistaa!!! Nautiskellaan siitä! :)

Jasmiina kirjoitti...

Nyt on lenssuja jokapuolella liikkeellä mutta uskon että hyvät luettavat ja jäätelö kyllä parantaa :)

J kirjoitti...

Pikaista paranemista! Tuntuu että itelläkin on flunssa alkamassa.

AnnaO kirjoitti...

Nyt on kyllä niin paljon pöpöjä liikkeellä, moni tuttu on kipeänä. Aurinko kyllä piristää vaikka ei ulkona saisi ollakaan, ihanat auringonsäteet tulevat sisälle asti ja lämmittävät mukavasti.