lauantai 14. heinäkuuta 2012

Heinäkuu


 Heinäkuun puoliväli jo menossa, kesä on mennyt hirmuista vauhtia, blogikin on jäänyt päivittämättä, täällä on lepäilty auringossa ja otettu rennosti, sadekelit pakottavat olemaan sisällä joten nyt oli hyvää aikaa päivittää blogiakin ;)


Olen ollut sairaslomalla joten Ellakin on ollut kotosalla, tytöllä on meinannut käydä aika pitkäksi kun siskokin on ollut nyt isänsä luona lomailemassa, rannalla riitti touhua ja äiti sai levätä aivan rauhassa. Oloni on ollut parempaan suuntaan, jospa pääsisin tiistaina jopa töihin, en uskalla toivoa enempää, viimeksi kuume palasi ja en päässyt töihin saakka, sairaslomaa on n. 8 viikkoa takana, siinä välissä olin kesälomalla 1,5 viikkoa josta viikon verran olin terveenä. Elokuun jatkotutkimuksia odotellaan jo kovasti, kun tulisi selvyys mistä tämä kuumeilu johtuu.

Sairaslomalla olen ehtinyt mietiskelemään ja suunnittelemaan kaikenlaista.. minullahan on ollut akryylikynnet vuoden verran, kevään aikana olen innostunut kynsistä enemmän ja olen miettinyt osaisinko itse tehdä kynnet itselleni, ei tarvitsisi varailla huoltoaikoja/maksaa niistä ja huollon saisi silloin kun haluaisi/tarvitsisi. Netistä löytyy paljon tietoa rakennekynsistä ja vaikka olen ollut vannoutunut akryylikynsien kannattaja kallistuin silti geelikynsien puoleen kun mietin mikä olisi helpoin vaihtoehto aloittelijalle. Tilasin itselleni geeli-aloituspaketin ja eilen illalla tein ensimmäiset kynnet, aamulla lisäsin glitterit niihin, saas nähdä miten hyvin kestävät minun käytössä.

Tein tälläiset kynnet, turkoosilla ja hopeisella glitterillä:

Eivät ne täydelliset ole mutta kelpaavat minulle, lisää harjoitusta niin ollaan viisaampia. Peukalon kynnen reunasta lähtivät glitterit kun jouduin vielä muotoilemaan kynnen reunaa glitterien lisäyksen jälkeen. Ensi kerralla pitää laittaa ne "syvemmälle" geeliin.


Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

3 kommenttia:

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Hyvinhän olet osannut kynsien laitossa! Kauniit ovat! Toivon kovasti sinulle tervehtymistä!!

J kirjoitti...

Siinä säästää kun tekee kynnet itse ja voi tehdä ne milloin haluaa. Ja sit voi tehdä muillekin :) Hienot tuli sun ekoista kynsistä!
Täälläkin niin toivotaan että tulisi selvyys tuohon kuumeiluun ja saisit olla taas terveenä <3

AnnaO kirjoitti...

Kiitos ♥