sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunnuntai

Eilen siivosin kesäkukkia pois ruukuista, puuvajan rapulle jätin vielä orvokin, olivat vielä niin hyvässä kunnossa. Kaivoin tulppaanin ja helmihyasintin sipulit maahan. Laitoin tuollaisen pikku kuusen ruukkuun oven pieleen. Oikealta nimeltään se on kartiovalkokuusi. Toiseen ruukkuun tein sammalpallon. Kanervat pitää vielä käydä hakemassa ja ehkä vielä tuija/sypressi.
Illat pimenevät niin aikaisin että tekisi mieli jo laitella pihalle valoja mutta ehkä odotan vielä että lehdet tippuvat puista.


 -Syksyisin terveisin Anna-

7 kommenttia:

Vanilja kirjoitti...

Sama tällä, kesäkukkia heitetty pois ja muutama Calluna istutettu.
Ihanan aurinkoinen päivä :)

NOORA`S DAY kirjoitti...

Taidankin tämän postauksen innoittamana tiistaina kun on vapaapäivä niin marssia hakemaan meillekin tuollaisen söpöliinin ulko-oven viereen :)

Henkkumaaria kirjoitti...

Minulla on kartiovalkokuusia maassa, tykkään kovasti. Nyt jo 19 vuotta ovat siinä kasvaneet, vaikka pikkuisia ovatkin vielä. Minulla on pihan syystyöt vielä edessä, mutta pitänee laittaa vähän vauhtia, jotta saa kaiken tehtyä.

J kirjoitti...

Mikä ihana rappaus tuossa seinässä on? Teidän talostako?
Kivat asetelmat, meidän pihalla kasvaa kartiovalkokuusi, tosi hidaskasvuinen mut enpä mä sitä tiennyt kun sen ostin :)

Christina kirjoitti...

Eilen oli samoja puuhia täällä! Jotain kivaa pitäis keksiä pihalle, kun onnistuin jo saamaan krysanteemitkin osittain ruskeeks..:)

Niina kirjoitti...

Täytyis kans hakea kanervia terassille, ja nuo sipulitkin on vielä kaupassa,ajattelin ekaa kertaa istutella nyt jotain josko ens keväänä jotain vaikka nousis maasta!:)

Anna O kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne :)
J, rappaus on talostamme, talomme alaosa on tiiltä, rapattu ja "pinnoitettu" pikkukivillä.