keskiviikko 17. lokakuuta 2012

♥ MK 5165 ♥

Tänään tämä ihanuus saapui

Kello on niiiii-iiiin ihana! Nappasin pari kuvaa puhelimella joten laatu ei ole parasta mutta kyllä siitä jotain selvää saa miltä kello näyttää ;)

 Olen aivan rakastunut tuohon kelloon, se istuu hyvin ranteeseen ja on juuri sitä mitä etsinkin, huomenna käytän kellon liikkeessä niin rannekekin on sitten sopiva, sen jälkeen en ota kelloa varmaan kahteen viikkoon pois :D
 

9 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Se on ihana!!<3 <3Kelpais mullekkin!!

J kirjoitti...

Hieno! Ja bling blingiä:)

Christina kirjoitti...

On kyllä ihan mahtava kello! Olen katsellut MK:n kelloja ulkomaisista nettikaupoista, mutten ole vielä raaskinut ostaa. Paljonko liikkeessä maksoit? Ulkomailta tilaamalla säästäis vissiin muutaman kympin, mutta olis se kiva nähdä livenä ostopäätöstä tehtäessä.:)

Marika kirjoitti...

Ooooh, IHANA kello <3

AnnaO kirjoitti...

Christina, timanttisilla hinta oli 279e, ulkomailta saisi kyllä halvemmalla vaikka tullin joutuukin maksamaan. Luonnossa näkee sen miten kello istuu ranteeseen ja oikean koon, käy liikkeessä etsimässä oikea kello ja tilaa ulkomailta? Jos tilaat niin kerro ihmeessä siitä mulle, noita ihania MKn kelloja kun oli niin monta jos vaikka ostaisin myöhemmin toisen :)

Ira kirjoitti...

Upea!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mulla on sama kello ollut viime talvesta asti, ja olen edelleen hulluna siihen. En osaa käyttää koruja (en edes kihla-tai vihkisormuksia), joten pieni blingbling kellossa on paikallaan. Olen myös oppinut vuosien tauon jälkeen pälyilemään aikaa ranteestani. Käytännöllinen asuste siis :)

Onnea kellohankinnan johdosta :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ai niin; Itse olen tilannut kelloja shopbopilta ja sitten täältä:
http://www.watchshop.com/
Tuo Watch Shop on brittiliike, joten tullit välttyy maksamasta!

Jos joku kaipaa vinkkiä ostopaikoista :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Just tollasta kelloa olen tyttärelleni etsinyt!!
Harmi kun meillä ei ole Timanttiset liikettä, pitää varmaan netistä alkaa etsimään :)