keskiviikko 19. joulukuuta 2012

5 yötä jouluun :)

Hei! Ensimmäiset joulukortit ovat tulleet :) Niitä on niin kiva saada ja lähettää, lähetättekö te joulukortteja? Täällä on tehty perunalaatikot ja lihapullat valmiiksi joulua varten. Pipareita, joulutorttuja ja pasteijoitakin leivottu ja syöty. Joulusiivousta tiedossa huomiselle.

Ensimmäiset hyasintit menivät jo huonoiksi, hain uusia ja laittelin ne lasimaljaan. Olohuoneeseen hain valkoisen joulutähden, pitkään pohdin valkoisen ja punaisen välillä ja nyt ehkä vähän kaduttaa etten ottanut punaista..

                    Kaiteeseen virittelin taas köynnöksen ja laittelin siihen koristeita.

  
Koirien kanssa otettiin joulukorttikuvia kasvattajille, kyllähän oli tekemistä että kaikki kolme katsoivat suoraan kameraan ja pysyivät hetken paikoillaan..
 Pojat jo homman tietävät ja malttavat hetken ollakkin mutta tuo neiti.. sitä ei olisi koko kuvailu kiinnostanut, se olisi halunnut leikkiä toisten kanssa hangessa, sitten tippui herkkuja hankeen ja sen jälkeen chihu oli puoliksi hangessa kun kaiveli herkkua suuhunsa, voi pojat, ensi kerralla taidan ottaa kuvat sisällä lampaantaljan päällä :D 


9.päivä minulle tuli virallisesti 30-wuotta mittariin, aika hurjaa. Ikäkriisiä on ollut pinnassa jo pitkään ja en halua vieläkään sanoa tuota ikää ääneen, toivottavasti kukaan ei sitä hetkeen kysy! 
Sain ihania lahjoja jo juhlissamme, mieheltäni sain lahjaksi uuden talvitakin ja äidiltäni ja isäpuoleltani sain nämä ihanat Kalevalan lumihiutale korvakorut ♥ 
Niitä pystyy käyttämään kahdella tavalla, noin kuin kuvassa ja sitten niistä saa nuo roikkuvat hiutaleet pois eli niin että ainoastaan tuo ylempi hiutale jää.3 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihania joulujuttuja teillä! Korvakorut on kauniit, voisin huolia samanlaiset itsellenikin 30v lahjaksi :) Ensi vuonna olisi mulla kolmekymppiset edessä...

J kirjoitti...

Paljon paljon Onnea kolmekymppiselle <3 <3
Kauniisti oot laittanut joulua esille <3 Täällä on kans leivottu ja huomenna jatkuu :) Loppuviikolle ajattelin jättää siivoukset, kun lapset kuitenki kerkeää sotkea..

Tuo joulukorttikuva on kyllä ihan paras! Tosi onnistunut ja miten nuo lakit pysyy päässä ?!

AnnaO kirjoitti...

Katariina, kiitos :)
Noi on kyllä tosi kauniit korvikset, toivottavasti sulle ei tule ikäkriisiä :D

J, kiitos! :D Mustan koiran lakissa on kuminauha joka pitää lakin päässä, ruskealla taas sitä kuminauhaa ei ollut mutta se olikin ainoa noista koiruuksista joka istui suht hyvin paikoillaan, ainoastaan pari kertaa lakki tippui päästä.