lauantai 29. joulukuuta 2012

Uusi luotto ripsari ♥

Jokin aika sitten tilasin Yves Rocherilta ripsivärin, sellaisen pienen matkamallin, ajattelin että testaan onko se minkälainen.. Tämä osoittautuikin aivan superhyväksi ripsariksi, tuo ripsiin pituutta ja on helppo levittää, tukee ripsiä sopivasti. Luulin että tässä oli jo kaikki mutta ei nyt olen huomannut että ripseni ovat tuuhentuneet ja pidentyneet, tuo ripsiväri vielä hoitaakin ripsiä ♥ Tänään tutkin tarkemmin ripsarin sisällysluetteloa ja syy hyväkuntoisiin ripsiini selvisi sieltä: KARNAUBAVAHA,
Brasilialaisesta palmusta peräisin oleva karnaubavaha tuuheuttaa ja paksuntaa jokaisen ripsen. Tuloksena maksimaalista tuuheutta, joka kestää 12h. 
                                                                                                                                                                            Kuva: Yves Rocher

Tätä ripsaria en kyllä enää vaihda mihinkään, tilasin uuden purkin tätä ihme ripsiväriä ja sain tilaajalahjaksi uuden meikkipuuterin (arvo 18,90e), ei huonompi kauppa vai mitä ;)
Tilaajalahjaksi sai valita myös muita tuotteita mutta koska puuteri on ollut niin hyvää ja purkki jo sen verran vajaana että totesin että se on minulle paras vaihtoehto. Olen tilannut Yves Rocherilta meikkejä jo ihan teinistä saakka joten tuotteet ovat minulle hyvin tuttuja ja aikoinaan lause "emme testaa tuotteita eläimillä" oli syy ensimmäiseen tilaukseen, en ole varma pitääkö tämä vielä paikkansa. 

Alesta löytyi melkeinpä jokaiselle perheenjäsenelle jotakin mutta vielä jäin kaipaamaan itselleni hyviä talvivaelluskenkiä ja takkia joka hengittää mutta on myös ihanan lämmin, tätä olisi tarkoitus käyttää hiihtäessäni ja vaeltaessani metsässä koirien kanssa. Sorelilla on ihania kenkiä mutta hieman mietityttää maksaa kengistä tuon verran ja lähteä niiden kanssa rämpimään umpihankeen koirien kanssa..
 Toki noita ihanuuksia tulisi varmasti käytettyä muuallakin. Kelpaisi käydä kaupungillakin niiden kanssa. Onko teillä Sorelin kenkiä käytössä, ovatko ne hintansa arvoisia? Ja kestävätkö ne oikeasti kovassa käytössä?

6 kommenttia:

J kirjoitti...

Hih, mun on nyt ihan pakko tilata tuo ripsari seuraavan kerran ku teen tilauksen Yvesille! :) Ja blogin uusi ulkoasu on hieno ja raikas!

AnnaO kirjoitti...

Kiitos J ♥
Kannattaa kyllä tilata tuota ripsaria se on niin hyvää :)

Marika kirjoitti...

Oi vitsi, mäkin etin just uutta kivaa ripsaria ja nyt on kyllä must koklata tuota!!! Mulla on alet mennyt vähän sivusuun tänä vuonna...

Kivaa vuoden vipaa viimeistä viikonloppua :)

sara kirjoitti...

MINÄ KANSSA TAIDAN KALLISTUA TUOHON RIPSARIIN :)

AnnaO kirjoitti...

Marika, kiitos :)

Sara, kannattaa ehdottomasti kokeilla toimiiko yhtä hyvin teidän ripsille :)

Villa Harmonia kirjoitti...

Voi vitsit, mä en ookkaan käyttänyt piitkään aikaan ripsaria (kiitos ripsioidennysten), mutta kovat allergiareaktiot sain viime kerralla nuosta ripsistä joten tarvii vissiin kasvattaa omat takasin ja alata taas käyttähän ripsaria :)

Sun blogin ilme muuttunut, ihana!

Ihanaa tulevaa vuotta! :)