tiistai 1. tammikuuta 2013

2013


Uusi vuosi vastaanotettu! :) 
Meillä sitä juhlistettiin ampumalla raketteja, polttelemalla sädetikkuja ja valamalla tinat.
Tyttöjen suosikkeja olivat tähtisadetikut, raketeista eivät juuri piitanneet eli ensivuodeksi tuplamäärä niitä. Koirat eivät paukahteluista piitanneet, käytin ne alkuillasta pienellä lenkillä ja kauempana paukahteli, uusin tulokas hieman katseli toisten reaktioita mutta kun vanhemmat koirat eivät paukahtelusta piitanneet ei sekään viitsinyt korvaansa letkauttaa seuraavien paukahdusten aikana. Puolilta öin olimme jo sängyssä koko porukka, naapurit ampuivat raketteja vieressä mutta kukaan koirista ei siihenkään havahtunut, onneksi näin, kurjaa olisi jos joku koirista pelkäisi ja olisi aivan tolaltaan koko illan.


Mieheni ei tinoihin usko, väittää höpöhöpö-jutuiksi mutta valoi omansa kuitenkin, minun tinan nähtyänsä usko tinoihin taisi kuitenkin nousta, sen verran vähän oli rahaa minun tinassani :D Lapset katselivat ja pohtivat mitä kenenkin tina muistuttaa, Ellaa taisi tinan valaminen vähän jännittääkin.

Huomenna alkaa taas arki ja Veerakin pääsee tutustumaan uuteen kouluun, saapi nähdä miten ensimmäinen päivä uudessa koulussa menee, onneksi hän ei ole ainokainen uusi koululainen vaan kaikki ovat aivan yhtä uusia, jopa koulu :) 

Mukavaa viikon jatkoa teille!

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Piti tulla vastavierailulle :) Uuden Vuoden kunniaksi :O. Hienon uuden ulkoasunkin olet loihtinut tänne! Menestystä Vuodelle 2013!!!

Sarppu kirjoitti...

kaunista :)