sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Escada

Sain jouluna mieheltäni lahjaksi uuden Escadan tuoksun, Magnetism:in ♥
Tykkään tosi paljon, tuoksu sopii mielestäni hyvin talvikäyttöön, ei ihan niin kevyt kuin perinteiset escadat. Olisin halunnut uuden pullon Ocean loungea mutta sitä ei sokokselta enää saanut, aikaisempi pullo oli ostettu laivalta ja kyseessä oli kausi tuoksu, myyjät jo pelottelivat että tuoksua ei välttämättä enää mistään löydy.. joten päädyin valitsemaan sitten tuon magnetismin. Tänään bongasin hajuveden kuitenkin täältä onko teistä kukaan tilannut tuolta mitään?
Joudun kesäksi varmaan ostamaan tuon pullon, on se niiiiiin hyvää ja ihanan kesäinen tuoksu :) Hitsi miten hyvä mieli tuli kun löysin tuon, toivoa on siis sittenkin saada uusi pullo tuota ihanuutta!Escadan lähes kaikki hajuvedet on hyviä ja minultakin useampi escada löytyy, niihin voi aina luottaa. Tykkäättekö te escadan tuoksuista?

4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Mulla on joskus ollu tota ja tykkäsin kovasti. Escadat on ollu sellane varma valinta jossen oo osannu sanoo Miehelle mitä haluaisin tuliaisina.
Nyt on ollu jo muutama puteli Dieselin Loverdoosea, parfyymina ja se on kyllä ihan paras. Mutta kovin on talvinen eli keväällä varmaan otan käyttöön taas Especially Escadan, mitä löytyy vajaa puteli :)

Marika kirjoitti...

Tykätään!!! Ihan uus ja outo sivusto tuo mulle...
Ihana lyhty ed.postis!
Jaksuja työviikkoon<3

sara kirjoitti...

Juu mä en muuta käytäkkään kuin escadan hajuvesia ja tuo minkä olet saanut lahjaksi on aivan ihana tuoksu !!!

Christina kirjoitti...

Escadan tuoksut on niiiin takuuvarmoja. Tykkään!