lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäkuu


Heippa piiiiiiiiiiiitkästä aikaa! :) Käyköhän täällä enää ketään?
Blogi on ollut rappiolla toukokuun, jospa kesällä tulisi enemmän postailtua, tuntuu että sisältä ei jaksa niitä samoja nurkkia aina kuvailla kun ei sen suurempia muutoksiakaan ole tullut. Syksyllä alkaa makuuhuoneen remontti eli siitä riittääkin sitten blogattavaa.

Suurin osa ajasta tuntuu menevän tuolla pihamaalla, siellä riittää puuhaa. Lapset nauttivat kun ei tarvitse laittaa kun kengät jalkaan ulos mennessä, koiratkin tuntuvat viihtyvän siellä vaikka lämpöä piisaakin.Tein pihalle pienen kasvimaan, laitoin sinne kasvamaan herneitä, porkkanoita, salaattia ja ruohosipulia, toivottavasti tällä kertaa saan satoakin eikä ahne rusakko syö kaikkea!
Sisällä esikasvatin kirsikkatomaattia ja paprikaa tänään sain laittaa ne sitten "yrttilaatikkoon" kasvamaan ulos, laatikossa kasvaa myös hieman persiljaa ja salaattia.


                                    Karvaisten lasten kuvan myötä toivotan teille oikein hyvää kesäkuuta!

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Heippaheiii ja kiva kuulla sinusta:) Ulkona menee meidänkin aika ja tuntuu ettei sisällä nyt tapahdu mitään! Mutta eikait se nyt haittaakaan, nautitaan keleistä :D

J kirjoitti...

Sama täällä, pihalla ollaan ja nautitaan <3 Just tänään huomasin että pionitkin kukkii kohta, toistakymmentä nuppua niissä, ihanaa. Kannatti istuttaa :)
Aurinkoista kesäkuuta <3