tiistai 3. syyskuuta 2013

Apua arkeen :)

Huh huh.. Meillä sattuu ja tapahtuu. Perjantai oli semmoista menoa ja vilskettä, yksi koiristamme oli todella kipeänä ja sain kuskata sitä lääkäriltä toiselle, siinä ajellessani mietin että onneksi mieheni oli silloin kotona, olisin ollut muuten aivan pulassa, mitä olisin tehnyt lasten kanssa ja toisten koirien kanssa? Meillä kun nuo mummolatkaan eivät ihan vieressä ole.

Välillä pitää turvautua ulkopuoliseen apuun, Tendealta löytyy apua erilaisiin arjen tilanteisiin. Pystyt hakemaan helposti apua paikkakunnaltasi kodinhoitoon , löydät vaivattomasti esim. kodinhoitajat ja siivoojat. Olen itse miettinyt että jonakin vuonna palkkaan kyllä siivoojan pesemään meidän ikkunat, niitä on niin paljon että niiden pesussa menee ikuisuus ja ei tarvitsisi pohtia millä takapihankin ikkunat taas pestään, ne kun ovat sen verran korkealla että saa aina viritellä jonkinlaisen telineen avuksi.

Tuolta löytyy myös lastenvahdit, perhepäivähoitajista lastenhoitajiin ja mikä parasta nämä ovat käytettävissä myös viikonloppuisin, päiväkodit kun yleensä eivät silloin ole auki. Nykypäivänä monessa perheessä vanhemmat ovat vuorotyöläisiä ja viikonloput ovat ongelmallisia kun välillä vuorot menevätkin päällekäin, pystyt käyttämään samaa tuttua hoitajaa eikä tarvitse soitella mummoja apuun. Myös moniin muihin tilanteisiin löytyy Tendealta ammattilaisia apuun, voit myös itse laittaa oman ilmoituksesi sinne jos joko haet apua tai jos olet itse töitä vailla. Luulen että tälläistä palvelua on jo kaivattu suomeen :)


                                                                                                                                                                      Kuva Googlesta

Ei kommentteja: