torstai 17. lokakuuta 2013

Alusta kynttilöille

Meillä oli aikoinaan makuuhuoneessa edellisten asukkaiden laittamat lasihyllyt ikkunasyvennyksissä, ne lähtivät melko nopeasti siitä kuitenkin pois epäkäytännöllisyyden vuoksi. Jätin lasit talteen kun ajattelin että niistä voisi jotain kivaa joskus keksiä..

Tänään tartuin vihdoin toimeen ja hain yhden lasihyllyistä, liimasin läpinäkyvät silikooniset tarrat lasilevyn pohjaan pehmikkeiksi, en tiedä millä nimellä niitä kutsutaan, niitä tulee kuitenkin aina kaapistojen mukana, estävät kaapin ovia kolisemasta ;) 

Laitoin lasin keittiönpöydälle ja asettelin lasin päälle kynttilöitä ja palokuormaa niin kuin mieheni tammenterhot ja kävyt nimesi, nauroi että niitä tuntuu meiltä löytyvän aina kynttilöiden läheisyydestä.5 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Niin kaunis ja tunnelmallinen koti. <3

Katariina kirjoitti...

Hieno!

AnnaO kirjoitti...

Kiitos :)

Esmeralda kirjoitti...

Voi, miten kaunista ja tunnelmallista! Lasilevy sopii tosi hyvin kynttiläalustaksi. Ihana nimitys tuo palokuorma... heh! Taitaa itsellänikin olla taipumusta kasata sellaista kynttilöiden lähelle!

Ihanat nuo ruudutukset ikkunoissa. Ovatko ne puuta? Tosi kiva kuvio ympyröineen!

AnnaO kirjoitti...

Kiitos :)
Ruudutukset ovat metallia, meillä on ne kaikissa ikkunoissa, parvekkeiden metallikaiteissa toistuu myös tuo ympyräkuvio. Talon rakentaja on teettänyt ne aikoinaan. Minä tykkään niistä myös tuovat kivaa persoonaalisuutta taloon :)