keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kenwood ♥

Minulla on ollut jo jonkin aikaa mietinnässä yleiskone, sellainen jolla saisi tehtyä pulla-ja sämpylätaikinat ja jossa olisi kunnon tehosekoitin ja vihannesleikkuri mukana. Nyt kun vauva on tulossa ajattelin että käyttöä löytyisi enemmänkin, tehosekottimella saisi tehtyä soseetkin näppärästi. Joulupukin apulainen kuuli mietteeni ja lupautui hankkimaan minulle yleiskoneen, koska laskettuaika on niin lähellä joulua sain pakettini jo nyt, jotta kerkeän rauhassa tutustumaan koneeseen :)

Joten saanko esitellä teille uusimman perheenjäsenemme: Kenwood Major Premier


Koneessa on 6,7l kulho joten siinä mahtuu vaivaamaan ihan kunnon pullataikinan ja vatkaamaan jopa 2,5l kermaa. Koneen mukana tuli vihannesleikkuri, lihamylly ja tehosekotin isolla lasikannulla. Tehoa on koneessa 1200w joten ei tukehdu ihan heti ;)

Eilen pääsin testaamaan konetta kun tein porkkanakakkua, vihannesleikkuri raastoi niin nopeasti porkkanat ja kulhossa sekottui näppärästi taikina, lapset olivat mukana leipomassa, ei kauaa kestänyt kun kakku oli jo uunissa. Leipominen tuntui koneen kanssa paljon mukavemmalta kun kone hoiti sekottamisen ja sai pitää omat kädet vapaina, pystyi keskittymään paremmin myös lapsiin jotka kaatelivat aineksia kulhoon, Ella ihastui varmasti yhtä paljon koneeseen kun äitikin, kyseli jo aamulla että "mitäs me tänään leivotaan tuolla koneella?" Mansikka-mustikka rahkaa tehtiin jotta päästiin testaamaan kuinka nopeasti kerma vatkaantuu ja eihän siinä kauaa mennyt.

Rahkasta tuli superhyvää, nami :P
 

Ei kommentteja: