tiistai 26. marraskuuta 2013

Makuuhuoneen uusi ilme :)

Saimme makuuhuoneen valmiiksi viime viikolla, vielä kaipaan jotain pientä tuonne mutta tästä on hyvä jatkaa, 
uudistunut makkari:
 Makuuhuoneessa maalattiin 3 seinää ja katto valkoiseksi, lattia piti vaihtaa myös mutta mieheni koulutuskomento vei hänen remonttiaikansa joten se jäi ensi keväälle. Lipasto ja matto hankittiin ikeasta. Peili on vanha, se sai uuden ilmeen mustan maalin myötä. Lamppu on saatu ja tuunailin sitä hieman sekä maalasin mustaksi.

 Vauvan pinnasänky sai myös valkoista maalia ylleen, petasin pedin vauvalle valmiiksi, pienet vaatteetkin on pesty ja odottavat käyttäjäänsä :)

Yksi makuuhuoneen seinistä on tummanruskea, se on vanha ulkoseinä, talo on rakennettu 2004 ja 2006 se on laajennettu molempiin suuntiin, toinen pääty sai hirsijatkon mutta tätä päätä talosta ei laajennettu kuin yhden huoneen verran joten se on ihan perinteisestä puutavarasta tehty.Meidän sänky sai kokea myös valkaisun, lamput ovat vanhat niin kuin päiväpeitto ja tyynyt+karvapeitto. Sängyn jalkapäätyyn ostimme ikeasta rahit, niissä on kätevää säilytystilaa (jota ei ole koskaan liikaa), makuuhuone on pieni ja valkoisen maalin myötä se vaikuttaa edes vähän tilavemmalta kuin aikaisemmin.

 


Olen niin tyytyväinen että pikkuinen remontti on valmis, vihdoinkin makuuhuoneessa näyttää siltä mitä olen suunnitellut.

Viikonloppu meni meidän pikkuneidin Ellan 5-vuotis synttäreitä juhliessa, kynttilöiden puhaltaminen kakusta oli kovaa hommaa mutta loppujen lopuksi tyttö sai kaikki puhallettua sammuksiin :) Kakussa lemppari elokuvasta tutut kaverit.

 

2 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

uij, miten suloinen makuuhuone :)

AnnaO kirjoitti...

Kiitos! :)