perjantai 1. marraskuuta 2013

Marraskuu ♥Kalenterissa kääntyi jo marraskuu. Täällä odotellaan aurinkoisia pakkaskelejä, sateet ja kura alkavat jo riittää, koirien tassuissa tulee hiekkaa sisälle väkisinkin vaikka kuinka yrittää niitä pyyhkiä, tilaisin siis annoksen pakkasta ja lunta ;)

Enää kuukausi ekaan adventtiin eli pikku hiljaa saa ryhtyä laittamaan joulua kotiin, eikös vaan? Kaivelin eilen punaiset tuikkukupit kaapista, niistä tuli ihanan lämpöinen tunnelma. Pitäisi tutkia joulutavaroita, ostin viime vuonna joulun jälkeen alesta kaikenlaisia koristeita mutta ei ole hajuakaan mitä kaikkea tuli hankittua.

Kävimme eilen tutkimassa ilmalämpöpumppuja,  maanantaina asentaja tulee katsomaan mihin pumppu kannattaa meillä sijoittaa, tarkoitus olisi hoitaa meidän tuvan lämmitys sillä puuhellan kanssa. Meillähän ei tuvan puolella ole tähän mennessä ollut muuta lämmitystä kuin puuhella (muualla talossa on lattialämmitys) joten uskon että on huomattavasti mukavempaa talviaamuna herätä kun tuvassa on valmiiksi lämmintä eikä tarvitse ensimmäiseksi ryhtyä lämmityspuuhiin, todellista arjen luksusta :D


10 kuvaa kesään haaste jatkuu, vuorossa on lokakuu (en eilen kerennyt postausta tekemään).
Aika synkäksi on maisemat vaihtuneet, syyskuussa riitti vielä lehtiä puissa ja pensaissa. Aittaa vasten nojaavat aitaseipäät ja niistä tehdyt pienet aidanpätkät jotka kiersivät kasvimaatani.


                                                                                 Mukavaa viikonloppua teille!


Ei kommentteja: