keskiviikko 11. joulukuuta 2013

DIY Kynttilät ja käpyjen tuunailuaHeippa! Täällä on puuhasteltu taas käpyjen parissa :) Pari vuotta taisikin olla väliä kun viimeksi olen yhtä ahkerasti jaksanut käpyjä tuunailla. Nyt tuunailin kuusen käpyjä, kiinnitin niihin kuumaliimalla rautalangat kiinnityskoukuiksi, sitten maalasin ne valkoisella spraymaalilla ja sen jälkeen sumutin niihin "lunta". Mielestäni niistä tuli aika suloiset                                                                                       DIY Kynttilät
Olen säästänyt viime talvelta kynttilöiden jämät, ostin kynttilöihin sydänlankaa ja säästin vanhoja maitotölkkejä. Liimasin maitotölkin pohjaan kuumaliiman avulla langan kiinni, pingotin langan grillitikkujen avulla suoraksi. Vanhat kynttilänjämät leikkelin pieniksi paloiksi metalliastiaan, sulatin ne vesihauteessa. Kaadoin sulan massan tölkkeihin.

 
Kun kynttilät jäähtyivät huomasin että keskusta painui alemmas kun reunat, en tiedä mistä tämä johtui, olisiko sydänlanka tarvinnut kastella steariiniin ennen kiinnitystä?

Kynttilöiden tekeminen oli helppoa ja tulee taatusti kokeiltua uudestaankin :)


2 kommenttia:

J/whiteandblack kirjoitti...

Kynttilöiden teko oli kyllä kivaa! Ihanat nuo sinun koristukset ekassa kuvassa.

Katariina kirjoitti...

Mullakin on ollut monesti suunnitelmissa kynttilöiden teko mutta vielä en oo saanut aikaiseksi.. Pelkään että siitä tulee kamala sotku..

Ihana tuo ekan kuvan poro-koriste!