sunnuntai 19. tammikuuta 2014

SunnuntaiTäällä on ollut rento sunnuntai, nukuttiin pitkään koko perhe, katseltiin aamulla telkkarista piirrettyjä 
ja nautittiin yhteisestä ajasta


Perjantaina tuli paketti jotexilta, keittiöön uusi matto ja lastenhuoneeseen verho. Tykästyin mattoon, taidan tilata ruokailuryhmän alle samanlaisen, isompana. Muovimatto pysyy myös yllättävän hyvin koirien tassujen alla paikoillaan siitä lisä plussaa :)


Pientä harmia on myös ollut, minun rakkaaseen pouffiin on tullut reikä(!), sehän tuli minulle maanantaina eli vajaan viikon ehti olla käytössä, reikä ei ole iso ja on sauman vieressä. Luulisi että rahi kestäisi paremmin normaalia käyttöä, nyt mietin että onko syytä laittaa reklamaatiota? Toinen harmistus tuli kun poltin tuikkukynttilöitä kastehelmikupeissa, yhtäkkiä yksi tuikuista syttyi palamaan kauttaaltaan ja kastehelmikuppi halkesi kolmeen osaan. Noh nyt on sitten ainakin hyvä syy katsella uutta kastehelmeä(kastehelmiä ;) ) hajonneen tilalle. Jospa tuo huono tuuri olisi nyt tässä ja sanonta "ei kahta ilman kolmatta" ei toteutuisi tällä kertaa.

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

No ehdottomasti laitat palautetta menemään molemmista, ei ne nyt noin herkästi saa hajota??

J/whiteandblack kirjoitti...

Muovimatto on kyllä kätevä ruokapöydän alla. En muista mitä tuo meidän matto on, mutta siitä lähtee kans tosi hyvin tahrat pois kun pyyhkäisee vaan.

Laita ehdottomasti palautetta rikki menneistä tuotteista!

AnnaO kirjoitti...

Laitoin reklamaatiot molemmista, lupailivat uutta pouffia minulle ja kynttilätehdas halusi tutkia tuikkukynttilöitä tarkemmin, katsotaan miten asia etenee :)