lauantai 17. toukokuuta 2014

Ruokailutilan uudet lamput ♥


 Hei! Kävin ikeasta hakemassa aurinkotuolit ja sieltähän tuli sitten kaikenlaista muutakin mukaan.. :) Ruokailutila sai uudet ihanat lamput, pitkään olen jo haaveillut uusista lampuista ja kun bongasin ikean mallistosta nämä ihanat varjostimet ei tarvinnut miettiä enää muita vaihtoehtoja, tykkään niistä niiiiiin paljon
 Ruokailutilan katto huutaa valkoista maalia, miten nuo hankalat maalattavat tuuppaavatkin jäämään roikkumaan..
Senkin päällä on tyttöjen tekemä äitienpäivä"taulu" ja kortit, olivat kirjoitelleet kaikenlaista suloista ja laittaneet laput kehykseen. Keittiöön ostin uuden hanan vanhan vuotavan tilalle, toiveissa olisi tehdä keittiöremonttikin mutta saapi nähdä miten pitkälle sen aloitus venyy. Kävin ikeassa koeistumassa kivik sohvaa ja oli kyllä hyvä istua, luulen että semmoiset haen jossakin välissä meidän olkkariin.


Meidän Ellalla on ollut uimakoulua pari viikkoa, ensi viikolla on viimeiset kerrat ja jännityksellä odotan että pääseekö tyttö suorittamaan uimamerkkiä, tyttö on tykännyt kyllä ihan hirveästi uimakoulusta ja pahin vesipelkokin on unohtunut, on mukava sitten jatkaa harjoituksia järvessä kun vedet lämpenevät.
Hildalla on ollut opettelua uusissa rytmeissä kun illat ovat menneet uimakoululla, pieni on ollut kiukkuinen ja väsynyt, onneksi ensi viikon jälkeen palaudutaan taas normaaliin rytmiin niin ehtii pikkuneiti nukkua normaalit iltaunensa.


                                                             Mukavaa lauantai illan jatkoa!

 

5 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Aivan ihanat valaisimet!

Anu 'Paluu Onnelaan' kirjoitti...

Voi että miten upeasti nuo lamput sopii teille! Monesti olen noita katsellut Ikeassa.

AnnaO kirjoitti...

Minä tykkään näistä kanssa, valoa tulee mukavasti pöydän päälle sekä kivaa tunnelmaa :)

With all my love- blogin Jenna kirjoitti...

miten kauniit valaisimet <3

Angélica D kirjoitti...

HI i love your blog , you have a new follower from Chile
Angelica