tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ostoslistaa pukkaa..
Heippa! Täällä on koottu ikean ostoslistaa :) Tarkoitus on mennä ostamaan uusi tv-taso, makuuhuoneen valkoisille seinille tulee mustia kehyksiä. Ruokailutilan valkoiset varjostimet saavat kaverikseen beigen pikkuvarjostimen senkin päällä olevaan lamppuun. Ruokapöydän tuoleille taljat ja lastenhuoneen hyllyyn koreja. Uusista sohvista haaveilen mutta niiden hankinta saa vielä odottaa, ehkä loppuvuodesta sitten. 
Nyt on tullut syysuutuuksia ellokselle ja h&m:lle, vaikka mitä ihanuuksia löytyi sieltäkin, varmasti jotakin pitää meillekin tilata.

Pihalla on käynyt semmoinen loiske pari päivää kun laitoin Ellalle kahluualtaan terassille ja sinne vettä, allas on hankittu joskun aikoinaan ja ei ole mikään iso mutta kummasti siitä on iloa ollut pikkuneidille :) Ella aloittaa esikoulun tänä syksynä ja äitiä jännittää jo kovasti, juurihan tyttö oppi kävelemään ja nyt pitäisi jo eskariin mennä, apua!


  *Muoks. Vaihdoin asetuksista niin että anonyymitkin voi taas kommentoida, katsotaan alkaako taas roskapostin tuleminen vai auttoiko tuo esto välissä.*


4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kivoja juttuja ostoslistalla :) Mä kävin just viime viikolla ikeas mut en ostanu mitään!:O

J/whiteandblack kirjoitti...

Ikean ostoslistaa on tehty täälläkin, pieni lista vielä, mutta heräteostoksia tulee takuulla :D H&M:n lehti odottaa tuossa pöydällä avaamista, tiedän että siellä on varmasti ihania juttuja joita ei voi vastustaa :)

Marika kirjoitti...

Kiva lista! Ostin tuon lampunvarjostimen harmaana ja isompana versiona ja se on aivan ihana! MAksoikin vaan jotain pari kymppiä!!!

Christina kirjoitti...

Kiva ostoslista! Meiltäkin löytyy tuo varjostin isona. Se on kaunis.
Mä olen lähdössä ihan kohta iksuun, kun saan sohvanpäällisen pesukoneesta kuivumaan. :)