perjantai 15. elokuuta 2014

Eka viikkoArki pyörähti tällä viikolla käyntiin meillä. Maanantaina alkoivat koulu ja eskari, minua jännitti kovasti että miten Ella pärjää eskarissa, hukkaako vaatteensa sinne, miten taksimatkat sujuvat yms. mutta ihan turhaan, Ellalla on mennyt oikein hyvin ja on ystävystynyt yhden pojan kanssa, ensi viikolla kaveri on tulossa leikkimään meille eskarin jälkeen :)

Taksikuljetukset on semmoinen rumba aina syksyisin.. Tämäkin viikko on mennyt selvittäessä millä Veera kulkee mikäkin päivä.. No toivottavasti ensi viikko menee jo paremmin!

Nettiboksi on antanut myös oman vastustuksensa, tänään luovutin ja kaivelin vanhan nettitikun esiin, sillä netti toimikin hienosti, eli boksi lähtee huoltoon :( Se on takkuillut alusta lähtien ja mietinkin että onko oikeasti toimivia jakavia bokseja ei-kiinteälle-netille? Asumme sen verran maalla että 4g:stä on ihan turha edes haaveilla.


Viikonloppu menee juhliessa Veeran 12-vuotis synttäreitä, huomenna talon täyttää kaverit, menoa ja vilskettä on siis tiedossa :D Mukavaa viikonloppua teille!

 

Ei kommentteja: