keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukuu

Heippa! Blogi on ollut taas ihan rappiolla, anteeksi. Kirjoitus into on laskenut ja mitä pidempään on ollut taukoa sitä hankalampaa on ollut aloittaa. Blogissa on kävijöitä kuitenkin riittänyt ja vanhoja käpy askarteluita on luettu :) Käpyjen ystäville löytyykin uusi idea, palaan siihen kohta. 
Kotimme on valmistautunut talven tuloon, ostin taljat ruokailuryhmän tuoleille, ne ovat ihanan pehmeät istua. Haluaisin uudet tuolit mutta en vielä ole löytänyt sopivia.. tai sopivia budjetilleni, kovin tyyriitä en raaski ostaa jos lapset kaatavat niihin jotain mikä ei lähde pesussa pois, haaveissa siis pehmustetut tuolit.
Valkoista maalia on sudittu senkin kanteen ja keinutuoliin. Ruokailutila sai uuden lampun, vanha oli ihana mutta ehkä turhan raskas tuohon tilaan.
Laitoin havuja ulos kanervien seuraksi, lumipeitettä ne kyllä vielä kaipaavat, ihanaa kun silloin pari viikkoa sitten tuli lunta, oli niin valoisaa. Silloin vietimme keskimmäisen tytön 6-vuotis juhlia, hänkin on jo niin iso tyttö.
                                                     Laitoinkin tämän kuvan jo instagramiin. Eli luvassa loppuun käpytuunailua ;)


Kuusenkävyt liimasin männyn oksasta sahattuun palaan, käpyihin olin aikaisemmin sumutellut valkoista maalia, lisäsin niihin vielä lumispraytä päälle, tuli aika suloisia! Vähän kun pieniä puita :)


Mukavaa viikon jatkoa teille!
Ei kommentteja: