lauantai 5. kesäkuuta 2010

kevätjuhlat

Meidän kevätjuhla aamu alkoi kauhealla tavalla, heräsin Veeran herätyskellon ääneen, tajusin samantien että olen sammuttanut oman kelloni joten olen nukkunut pommiin ja nyt on kiire!
Voi kääk mikä kiire tuli.. Mieheni on viikonloppulomalla joten minun piti huolehtia koirien aamutoimistakin, yleensä jaamme aamuaskareet tai jos mieheni on töissä niin hän huolehtii koirien aamutoimista ennen töihin lähtöä. Ihme ja kyllä me ehdimme koululle, melkeinpä vielä etuajassa :D

Koululla se tosiasia että me muutamme (!) tuli vastaan ja oli jotenkin niin outoa sanoa että "kyllä, Veera ei tule syksyllä, me muutamme". En vieläkään meinaa uskoa sitä :)

Ajattelin että ehkä olisi korkea aika laittaa tänne joku kuvakin blogin kirjoittajasta. Otin kuvat peilin kautta ja samalla tuli selväksi että peili on pesua vailla.


eli tuon näköinen nainen kirjoittaa tätä blogia ;)

10 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Ompa kiva saada sulle kasvot :) Miten sitä omassa mielessään ajatteleekaan kaikki aina niin erinäköisiksi :D Nätti oot <3

Se hetki ku tajuaa että on nukkunu pommiin on kyllä jotain niin rasittavaa 8)

AnnaO kirjoitti...

Kiitos <3
Itsekin olen monesti kuvitellut ihmiset aivan erinäköiseksi mitä he oikeasti ovat mutta mä lohduttaudun sillä että se kertoo vaan siitä että ihmisellä on mielikuvitusta :)

aNNa kirjoitti...

Nimenomaan :D

maija maitoparta kirjoitti...

Voi ei tuota pommiin nukkumista!!
Nätti bloggaaja!Kiva saada kasvot sulle!
Upee tuo teidän tuleva koti!!:)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Heippa, tulin vastavierailulle blogiisi...tuo aamukiire, niin tuttua täälläkin...mulle käy noin usein ihan arkiaamuinakin:)...Onneksi tänään on sunnuntai eikä ole kiire minnekään...Hyvää viikonloppua toivotellen!

Kiva kuva sinusta:)

AnnaO kirjoitti...

Maija Maitoparta, kiitos :)
Mekin tykätään kovasti tuosta talosta.

Sanna-Riikka, kiva kun tulit :)
Sunnuntait on ihania,saa nukkua pitkään <3

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Jeppu kirjoitti...

Minäkin löysin tänne! Nyt taas annoin itselleni luvan surffailla kun tenavat nukkuu päiväunia:)
Mä taas kuvittelin sut vaaleat hiukset...kiva kun laitoit kuvasi!
Tuun seuraamaan blogiasi<3

AnnaO kirjoitti...

Jeppu, kiva kun löysit :)
Tervetuloa seuraamaan!

Jeppu kirjoitti...

Voi vitsi mitä kirj.virh. Kyllä mä yleensä osaan suomea kirjoittaa sujuvasti :D Sitä tulin vielä kehaisemaan, että upean talon ootte ostamassa! Tosi ison näköinenkin, oot varmasti ihan täpinöissä jo :)

AnnaO kirjoitti...

Mulla tulee nykyään kirjoitusvirheitä ihan älyttömästi ja joudun oikeasti varmaan 5 kertaa lukemaan omat tekstit ennen lähetystä että suurin osa virheistä olisi korjattu :D

Kiitos, talo on kyllä <3 ihana, siinä on 260 neliötä eli ihan kivasti :) Mä oon ihan täpinöissäni, kauhea pähkäily että minkälaiset verhot sinne laittaisi ja mitä mattoja ym. :D

Pitänee jossakin vaiheessa laitella verhoista kuvia tänne niin jos vähän autatte pähkäilyissä ;)