perjantai 4. kesäkuuta 2010

paperitöitä..

Eilen välittäjä kerkesi viimeinkin meille kirjallisen tarjouksen kanssa, laitoimme nimet paperiin ja sovimme alustavasti kaupantekopäivän 14.6.
Toinen välittäjä soitti myös talosta ja kertoi että kuntotarkastajalle ei sopinutkaan torstai eli kuntotarkastus siirtyy ensi perjantaille, jännittää jo kovasti löytyykö mitään. Pidetään peukut pystyssä jottei mitään vakavaa löydy. Kuntotarkastaja lupaili että saisi raportin parissa päivässä meille eli kaupanteko on varmaankin 15.6.?
Ehkäpä nyt uskallan laittaa kuvan talosta..Tuollainen talo :)

6 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Oi voi minkä näköinen talo <3 Ompa mahtava <3 Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan :)

AnnaO kirjoitti...

Toi talo oli rakkautta ensi silmäyksellä :)

Marika kirjoitti...

Hihih ei ole todellista!
Minä eksyin juuri ensimmäistä kertaa vierailulle blogiisi ja huomasin täällä samantien tutun talon - me nimittäin kävimme katsomassa tuota kyseistä taloa :)

Me kun netin kautta katseltiin talon tietoja, niin ajateltiin että olisi varmasti ihana, mutta jostain syystä sitten paikan päällä ei oikein sytyttänytkään. Meidän makuun oli ehkä liikaa sellaista turhaa tilaa.

Kaikkein pahinta oli kuitenkin pihalla - siellä hyökkäsi aivan VALTAVA hyttysparvi meidän kimppuun! Tämä oli itseasiassa vähän huvittavaakin kun meidän kaiki tutut aina sanoo ettei missään ole niin paljon hyttysiä kuin meidän pihalla, mutta tuolla talon pihalla olimme aivan hämillämme siitä parvesta! Hyppäsimme lopulta autoon ja ajoimme karkuun! :D

Mutta muutenhan talo oli todella siisti ja hieno - siitä tulee varmasti teille todella kiva koti! Se iso kylpyamme oli aika mainio! :D

AnnaO kirjoitti...

heh :D aikamoinen sattuma!
Talossa tosiaan on aikapaljon sellaista läpikulkutilaa ja välittäjäkin sanoi että monen makuun se ei ole.
Meidän käydessä hyttysia ei pihalla ollut ja muistaakseni ei tuullutkaan, oli vissiin sen verran lämmin ettei hyttysetkään viitsineet pyöriä, toivottavasti niitä ei kauheasti siellä ole, se metsä siinä vieressä tuo varmasti väkisinkin niitä sinne.
Se kylpyamme/palju on aika kiva kyllä mutta me taidamme sen poistaa ja laittaa tilalle jotain muuta :)

Marika kirjoitti...

^ Miten te raaskitte poistaa sen ammeen?! :D

Se on juu se kuusimetsä kun oikein vetää niitä hyttysiä. Täällä missä me asutaan on sama juttu, kun on kuusimetsä ympärillä niin hyttysiä on kamalasti!

Tuossa yksi päivä auringossa kokosin kanien nurmikkoaitausta, niin hyttyset hyökkäsi kimppuun - keskellä päivää auringossa! Yleensä ne välttelee aurinkoa, mutta kovin tuntuvat olevan nyt "nälkäisiä" :P

AnnaO kirjoitti...

Taloon tulee nyt naapuri tontilta vesi ja se pitää liittää kaupungin vesiverkostoon ja sen jälkeen jokainen vesipisara maksaa.. paljon!
Joten jo ihan säästösyistä ajattelimme että vaihdamme sen tassuammeeseen :) mutta eihän sitä tiedä kun pari kertaa täyttää ammeen että kuinka sitä innostuu ja raaskiiko sitä sitten oikeasti poistaa :D