torstai 5. elokuuta 2010

Lahja ystävältä ja jotain muuta..

Ystäviä on käynyt kylässä katsomassa taloamme ja olemme saanut ihania tuparilahjoja (kiitos kaikille ♥ ) mutta eilen sain aivan mahtavan lahjan..


Se on niiiin kaunis, pidän siitä tosi paljon, kiitos ♥

Viime kauppareissulla tarttui jotain pientä taas mukaan..
Pieni lyhty olkkariin

ja keittiöpyyhkeitä

Keittiöön saatiin taso kiinni ja hyllyt seinille, hirsiseinä on elänyt niin paljon että hyllyjä ei saa kunnolla suoraan seinälle, pitäisi kiiloja laitella kannattimien väliin, saavat nyt olla noin, ehkä parin vuoden päästä saadaan uusittua koko keittiö :)
Tason alle ompelin tuollaisen verhon, kankaan löysin prisman alesta.


7 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Tosi kaunis peili!

Tuo muistuttaa mua siitä, että mulla on autokatoksen seinää vasten odottelemassa vanhat ikkunanpokat inspistä :) Peiliä suunnittelen niistä tekeviväni.

Katariina kirjoitti...

Aivan ihana tuparilahja, niin kaunis!

Meidänkin sata-vuotias hirsitalo on aikojen saatossa elänyt ja seinissä ja katoissa löytyi jopa useiden kymmenien senttien heittoja.. Remontissa kaikki seinät ja katot koolattiin suoraan, tuvan kattoparru jäi muistuttamaan kuinka vino katto ennen olikaan..

Ihana lyhty, meillä on tuo sama :)

Jeppu kirjoitti...

Olipa ihana lahja! Keittiö näyttää hyvältä ilman uusimistakin...!

CosyCottage kirjoitti...

Mahtava tuo peili, todella kaunis! Ja mulla löytyy samoja keittiöpyyhkeitä : )! Kivaa loppuviikkoa!

ANNAO kirjoitti...

Rilla, sinun peilistä tulee varmasti ihana, sinulla on sitä taiteellista silmää :)

Katariina, sinun blogista taisin pongatakkin nuo lyhdyt ja ajattelin että pitää kauppareissulla katsoa minkälaisia ne ovat luonnossa. Minä olen miettinyt että miten vinossa meidän talo on 20-vuoden päästä kun se on nyt jo elänyt noin paljon.

Jeppu ja CosyCottage, peili on kyllä ihana!

Nasba kirjoitti...

Ihana peili!

Keittiö näyttää munkin mielestä hyvältä noinkin ja ei kaiken tarvii olla niin viimisen päälle. Nimimerkillä vain 20v vanha perus omakotitalo, mutta seinät silti vinoja :)

ANNAO kirjoitti...

Onhan tuo keittiö ihan ok, mutta kun edellisen kodin keittiö oli aivan uusi niin tottui siihen että laatikot menevät hienosti kiinni ja ovet eivät roiku ym. pientä mikä ärsyttää välillä suunnattomasti :D
mutta näillä mennään siihen saakka jakka saadaan sen verran ylimääräistä rahaa kasaan ja päästään aloittamaan remontti :)