keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

keskiviikko

Kävin viime viikolla kaupungilla etsimässä terassin kalusteille pehmusteita, kiertelin monta kauppaa ja ihmettelin kun pehmusteita oli vielä niin vähän hyllyissä tai ainakin valikoimat olivat hyvin suppeat. Jyskissä valikoimaa riittikin mutta omaan makuun sieltä ei mitään löytynyt. Lopulta päädyin Askoon ja pongasin sieltä meille pehmusteet, olivat vieläpä mukavasti alessa, joten ei tarvinnut kahtaa kertaa miettiä otanko ne mukaani. Cittarista löytyi vielä viltti terassille.
Viikonloppuna puhdistin terassin kalusteet ja laittelin pehmusteet tuoleille ja pöytäliinan pöydälle.
Tummansinistä ja punaista, valkoisen kaverina, kohta voikin laitella jo kukkia terassille :)

Terassin seinään ruuvattiin tuollainen "naulakkko". Laatikossa on neljä lokeroa joihin saa näppärästi jemmattua kaikenlaista.


Sain kerätyksi pääsiäiskoristeet pois ja kaivelin jo kaappeja varmistaakseni että meiltä varmasti löytyy serpenttiiniä, ilmapalloja ostin kaupasta mutta niitäkin näköjään löytyi edellisvuosilta. Saisinkohan tänä vuonna tehdyksi munkkeja, oma tekoiset munkit maistuvat niin hyviltä :)

Vaihtelin aamupäivällä mattojen paikkoja ja talja tulikin meille tupaan takkahuoneesta (laitan kuvaa jakka ektorppi saa päällisensä takaisin), samalla sain laitettua vihdoinkin ektorpin päälliset pesuun, kyllä ne olivatkin jo kauheassa kunnossa, mitenköhän saan ne takaisin, tuntuivat niin tiukoilta jo valmiiksi, parempi laittaa varmaankin hieman kosteana ne päälle niin antavat vähän periksi.

Kotona oleminen tuntuu oudolta ja koko ajan tuntuu löytyvän pikku projekteja nurkista, taidan ensi viikolla vähän maalailla tuota meidän "piipun muuria". Tuvan kattokin huutaa valkoista maalia, vielä en uskalla maalailla sitä, siitä käteni tuskin pitäisi, siinä olisi ainakin tekemistä pariksi päiväksi :D

5 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi, meillä ei ole edes kalusteita vielä!
Koitahan kuitenkin puuhailla varovasti, jotta käsi ei enempää kärsi! Hassu paikka tuo ihmisen koti, kun aina siellä huomaa jotain pientä työmaata :)

Senni kirjoitti...

Koetahan nyt malttaa, että saat kätesi kuntoon!
On niin kauniin näkönen tuo terassinne, mahtava maisemakin taustalla!

Jasmiina kirjoitti...

Tuleppas kurkkimaan blogiini, vinkkinä : arvonta on päättynyt ;)

Niina kirjoitti...

Hih niinhän se on et kotona löytyy kokoajan jotakin hommaa!:D
Terassilla näyttää hyvältä! <3

Pakkasakka kirjoitti...

Kauniit pehmusteet on kyllä kiven alla, ne on usein niin todella räiskyvän kirjavia, mutta viime kesänä löysin muistaakseni Iskusta mielle tyylikkäät pehmusteet - beige/mustat. Taidetaan mekin laittaa tänä viikonloppuna kalusteet pihalle, kun lupasi niin kaunista säätä. Kaunista taas on teidän terassilla, hyvännäköiset kalusteet. Aurinkoa!