torstai 19. toukokuuta 2011

19.5.2011

Hei!
Terveiset täältä sateisesta ja kylmästä hämeestä. Täällä on satanut ja tuullut lähes koko päivän, ulkona käyminen ei ole innostanut joten ollaan yritetty keksiä sisällä tekemistä, ommeltiin uudet patalaput Ellan kanssa ja tehtiin viirejä viirinauhaan, vielä pitäisi viirit ommella nauhaan kiinni :)

Eilen touhuttiin ulkona ja sainkin idean tehdä pienen kasvimaan yhteen vanhaan kukkapenkkiin joka on ollut tyhjillään, möyhintää ja paljon uutta multaa, sitten siemeniä kylvämään, yritin muistella miten niitä laiteltiin, viimeksi lapsuudessa olen kasvimaalla touhunnut joten hieman hämäriksi on muistikuvat menneet :D jääsalaattia ja sokeriherneitä kylvin sinne, toivotaan että saadaan niistä jotain satoakin.

Minun yrtit ovat kasvaneet ja ovat jopa vielä hengissä, mietinkin että siirränkö ne ulos kasvamaan maahan vai jätänkö ruukkuihin kasvamaan, tuovat kivasti väriä keittiöön :)

Keittiö sai uuden puulaatikon, mieheni rakensi sen Ellan avustuksella, Ella oli niin ylpeänä kun tulin kotiin "Kasso äiti, me lakennettiin sulle aatikko" ♥

Laatikon tilalla oli ennen kaappi mutta purettiin se pois, tarkoitus olisi viimeistään loppuvuodesta muokata keittiötä hieman, ainakin uusia kaapinovia, vetimiä ja tasoja ollaan suunniteltu, tää ei malttaisi odottaa..


Leivoin tänään pitkästä aikaa, tätä nämä sadepäivät teettävät ;) tuulomaan torttua, suklaa ja hasselpähkinä kuorrutuksella, nami!

Fysioterapeutilla kävin eilen viimeistä kertaa, on vähän orpo olo, miten pärjään jatkossa, saanko pidettyä käden jatkossakin kunnossa ja vielä ihan yksin.. Sain pienen pilates pallon avuksi selkäsärkyihini, sillä on kyllä aika hauska jumpata, jospa sillä tulisi jumppailtua iltaisin kun ei ole tylsää perinteistä jumppausta. Minä kun en ole mikään kovin innokas jumppaaja.

Terassilla työt seisovat kun mieheni on ollut koko viikon töissä, kotona kävi piipahtamassa keskiviikkona, ehkäpä viikonloppuna saisimme jotakin aikaiseksi, ainakin mukavia kelejä on lupailtu viikonlopulle :)
Hyvää viikon jatkoa teille ja tervetuloa uudet lukijat!

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hitsit sun sippasi on kylläeri näppärä! Mäkin tahon...näppärän siipan :P

Senni kirjoitti...

Kaunis laatikko, noi on tosi kivoja, ja suht heleppoja tehä. Niin, tai no... Isäntä ne meillä on kasannut, mä vaan sahannut :D

Aurinkoista viikonloppua!

Rilla kirjoitti...

Ollaanpas siellä oltu tehokkaita :)
Mulla jäi omat yrtit istuttamatta tänä vuonna, tyydyn hakemaan valmiit taimet puutarhalta ja laitan ne ruukkuihin.

Pilatespallo on varmana hyvä! Minä olen sitä jumppassa käyttänyt, toimii :)

AnnaO kirjoitti...

Kirsi sun pitää ruveta painostamaan siippaa nikkarointiin, niin mäkin aikoinaan omani sain innostumaan puutöistä ;)

Senni, noin mäkin aina ajattelen, helppo tehdä, mies sitten valittaa että ei se nyt ihan niin helppoa taas ollut :D mutta onneksi noi laatikot on suht helppoja väkerrellä.

Rilla, kiva kuulla palautetta pallosta, sain jonkinlaisia jumppa ohjeitakin pallon mukana mutta pitää vielä googlettaa lisää ohjeita :)

aNNa kirjoitti...

Tulipa näppärä laatikko :)

Kivaa viikonloppua! Toivottavasti aurinko alkais sielläkin paistamaan :)

AnnaO kirjoitti...

Kiitos Anna, mukavaa viikonloppua teille myös :)