sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

3.7.2011

Viikonloppu meni nopeasti. Perjantaina kävimme tutustumassa läheiseen uimarantaan, Veera on siellä käynyt naapureiden kanssa uimassa monta kertaa ja kehunut miten kiva ranta se on, kivahan se oli, Ella pulikoi tyytyväisenä kun pohja oli pehmeää hiekkaa. Vesi oli lämmintä kun linnun maito, jos olisin tajunnut ottaa uimapuvun mukaan olisin kyllä pulahtanut itsekin, epäluuloisena kun luulin että vesi on vielä viileää mutta ei, helteet ovat tehneet tehtävänsä.

Lauantai meni serkkuni häissä, morsian oli todella kaunis. Oli mukavaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa, pitäisi tavata heitä useammin mutta jotenkin se vaan aina jää. Ella oli oikea pikku prinsessa, Veera ei häihin päässyt kun lähti keskiviikkona isänsä luo kesää viettämään.


Tänään kävimme Ellan kanssa mieheni luona hänen työpaikallaan kahvilla ja sen jälkeen menimme tarkastamaan löytyykö alennusmyynneistä mitään kivaa kotiin.. tälläinen ihana saippua pullo löytyi keittiötä piristämään.
Olohuoneen pöydälle ostin tähtiliinan, se on oikeasti lautasliina mutta minusta se on tuohon juuri sopivan kokoinen pöytäliina. Takkahuone sai samanlaisen liinan pöydälleen.

Jokunen aika sitten tarttui nämä kynttilän jalat mukaani kaupasta, katselin niitä jo joulun jälkeen mutta jäivät kauppaan vielä odottelemaan.

Voitin J:in blogin arvonnassa tuoksuastian ruusunterälehdillä, ihana tuoksu tulee vessaan.

Pentikiltä löytyi kori pyyhkeille.

Pionin kukat ovat nyt auenneet täysin, ne ovat niin
kauniita kukkia ♥


Hyvää alkavaa viikkoa teille!

5 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Kivaa viikkoa sinullekin! :)
Ihania pioneja, söpö prinsessa, ihania ostoksia...

J kirjoitti...

Nätti prinsessa kuvissa :)
Täällä on sama juttu, liian harvoin tulee kyläiltyä sukulaisten luona ja sit harmittaa.. Kesä on yleensä sellasta aikaa että tulee nähtyä useammin kun on kaikkia juhlia jne..

Mulla on samanlainen turkoosipullo, kastelin tuolla yrttejä mitä esikasvatin keväällä.
Aivan ihanat pioninkukat kuvassa! Omia vielä odottelen, saas nähä aukeaako nuput.

Oli muuten melko voimakas tuoksu noissa ruusunterälehdissä, mut eiköhän se laimene. Mä en pysty kovin voimakastuoksuisia käyttämään astman takia.

Ihanaa uutta viikkoa!

marika kirjoitti...

Ihana prinsessa! Missäköhän ihmeessä pitelin tuollaista samanlaista pulloa kädessä?!! Ja miks en ostanut???

Kivaa viikkoa!

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

Moikka!
Kivoja löytöjä oot tehnyt!!!
Varmasti mukavaa,kun ensin häät,ja kaupan päälle höpinöitä sukulaisten kanssa=))
Mukavaa alkavaa viikkoa!!
T:Marika

AnnaO kirjoitti...

Senni, kiitos :)

J, kiitos vinkistä, nyt täälläkin kastellaan sillä yrttejä :D en tiennyt mikä pullon oikea käyttötarkoitus oli, se oli vaan pakko ostaa kun oli niiiiin suloinen! Minä laitoin aika vähän noita terälehtiä kun ajattelin että näin tuoksu ei olisi ihan niin voimakas, kestääpähän pidempään kun voi sitten aina lisäillä tarpeen mukaan lehtiä :)

Marika, kiitos :) Meillä tuota myydään Anttila kodissa ;)

Marika, kiitos :) oli kyllä kiva nähdä sukulaisia samalla.