sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Muumimuki

Ostin Veeralle synttärilahjaksi Muurlan emalisen muumimukin, Ella oli mukana ostoksille ja hänkin ihastui mukeihin, näitä on siis hankittava lisää :)
Veeran syntymäpäivät ovat huomenna, juuri äskönhän napero vasta syntyi ja nyt täyttää mukamas jo 9-vuotta, mihin tämä aika katoaa?!

Täällä on päivä mennyt siivotessa ja rikkaruohoja kitkiessä, voi taivas miten niitä olikin taas noussut. Minun kasvimaani on joutunut terroristin käsiin, meidän takapihalla asusteleva rusakko on pongannut kasvimaani ja syönyt kaikki salaattini ja nyt herneet ovat joutunut hänen hampaisiinsa.

Ihmettelin pitkään mitä salaatti penkilleni tapahtuu ennen kun huomasin että rusakko söi etupihalla tyytyväisenä salaatinlehteä ja pomppi sitten kasvimaalle lisää hakemaan, mokoma otus!
Ensi vuonna olen valmiina, kasvimaa saa aidan ympärillensä joten rusakko saa etsiä toisen ruokailupaikan.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

3 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Nuo muumimukit on kyllä tosi sulosia, meiltäkin löytyy. ;) Mutta mä en osaa juua niistä, se reuna ei passaa mun suuhun ollenkaan... :/
Ihanaa alkavaa viikkoa!

aNNa kirjoitti...

Meilläkin loikkii pikkupupuja pihassa ..meillä saavat syödä pihasta kaiken minkä löytävät. Eri mieltä saatan olla sitten jos meiltä löytyy kasvimaa :D

Senni kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain... :)