sunnuntai 7. elokuuta 2011

Synttäri viikonloppu ja keittiön suunnittelua

Viikonloppu on mennyt tyttäreni Veeran syntymäpäiviä viettäen, päivänsankari täytti 1.päivä 9-vuotta, iso tyttö jo Mummi toi kuvassa olevan ihanan kimpun.
Herkkuja on syöty niin paljon että ensi viikko menee varmasti aivan helposti nami ja herkkulakossa :D

Keittiöremonttia ollaan suunniteltu taas, tarkoitus olisi talvella tehdä pientä remonttia keittiöön; vaihtaa kaapinovet, tasot, hana ja vetimet, hella ja liesituuletin vaihdetaan ensi kesänä.
Kaapinovet tulevat ikeasta, nämä;
Vaalea koivutaso tulee näille kaveriksi, vanha tiskipöytä jätetään, se on niin retro että on aika söpö :) En malta odottaa että päästään ovia vaihtamaan!

Huomenna on taas maanantai ja arki alkaa, viikonloput menevät aivan liian nopeasti, arjesta puheen ollen.. minut vakinaistetaan ja tarkoitus olisi tehdä pian uusi työsopimus :)
Hyvää alkavaa viikkoa teille!

-Anna-

EDIT: Oli pakko tulla vielä kommentoimaan erästä asiaa.. yksi ihminen päivitteli naamakirjassa miten joidenkin päiväkirjaa saavat lukea sadat ihmiset, viittasi ilmeisesti blogeihin, ilmeisesti myös minun blogiini?
Jos täällä olisi jotakin salaista ei tämä olisi vapaasti kaikkien luettavana vaan silloin tämä olisi salainen blogi, salasanan takana. Aloitin bloggaamisen luettuani toisten blogeja, niitä oli niin kiva lukea joten ajattelin että miksen minäkin? Kun suunnittelimme muuttoa toiselle paikkakunnalle päätin että aloitan blogin kirjoittamisen, sieltä pystyy äitini ja muut sukulaiset katsomaan kuvia ja lukemaan mitä ollaan touhuttu, välimatkan takia kun emme näe kovin usein. Kivana plussana on lukijoita kertynyt yli kuusikymmentä, kiitokset teille ihanat ihmiset mukavista kommenteistanne :) 
Täällä blogimaailmassa olen tutustunut mahtaviin ihmisiin, ilman blogeja en olisi koskaan tutustunut teihin.
En ymmärrä miten tämä bloggaaminen häiritsee joitakin ihmisiä? Keneltä tämä on pois? Ja jos nämä avoimet blogit ovat niin häiritseviä niin ainahan voi klikata itsensä aivan muille sivuille ;)
Nyt on hyvä hetki kommentoida omalla nimellä kommenttilootaan mikä tässä avoimessa bloggaamisessa niin häiritsee.

13 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Niin, olen itsekin miettinyt mikä tässä joillekin on niin vastenmielistä. "Ai sä piät blogia, miks pitää kaikille kertoa?!" Eihän täällä oo mikään pakko olla jos ei halua lukea toisten ihmisten elämästä! -.-
Itekin oon kyllä törmännyt blogeihin joissa omasta mielestäni vähän mennään överiksi, toivoisin sellaisten olevan salasanojen takana, mutta kukin tyylillään! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! Kivalle näyttää uudet kaapit!

aNNa kirjoitti...

No argh tuollaista. Mä en oo ikinä saanu negatiivissävyistä palautetta bloggailustani. Harva kaveri kuitenkaan blogissani kommentoi ..vaikka tiedän että siellä käydään. Tiedä tuota. Mä pidän tätä yhtenä harrastuksena muiden mukana.

J kirjoitti...

Paljon Onnea Veeralle!
Hyvältä kuulostaa keittiösuunnitelmat, ei muutaku remppaintoa! :)

Marika kirjoitti...

Ihanat kaapinovet teille tulee! Tuosta bloggaamisesta, en mä ainakaan ymmärrä noita arvostelijoita, pitääs vaan yrittää jättää omaan arvoonsa! En mäkään blogissa kirjoittele mitään oikeasti tärkeää :D
Onnea vakinaistamisesta!!!

Niina kirjoitti...

Mä en oo suoraan omasta blogistani saanu "palautetta"!Muutama kaveri sitä lukee,kertoo kyllä aina kun nähdään lukeneensa ja tykänneensä mutta ei kommentoi enkä sitä odotakkaan!
Mutta sitten on tuttuja jotka ei ymmärrä kenenkään bloggailua..niille en tietty oo sit maininnutkaan koko touhusta!:D
Tiedän että jos näille tutuille kertosin blogistani siitä jauhettais selän takana..:P Siis tyyliin miten se jaksaa yms ja
huoh!Huvinsa kullakin!!Eipä sitä ymmärä miten koukuttavaa tää touhu on jos ei oo omaa blogia!:)
Yritetään olla välittämättä näistä!

Wilhelmiina kirjoitti...

Juu olen joutunut ilkivallan kohteeksi blogistani ihan livenä eli päälle käytiin :( Muuten tutut kertovat lukevansa , mutta eivät koskaan kirjoita -harmi. Selän takana puhutaan sen tiedän , se ei ole minulle enää minkään arvoista , puhukoot sanon minä. Mutta elämää tämä on ja minusta on kiva seurailla bloggaajien elämää ja kirjoittaa itse myöskin , antaa vinkkejä ja sisustusideoita :)

Niina kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain!:)

Marika-valkoistarustiikkia kirjoitti...

Onnea teidän 9-vuotiaalle!!!
ja onnea vakinaistamisestasi!!
Ihanat kaapin ovet teille tulee!!
Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväin!!
Marika

"Alma" kirjoitti...

Ihana keittiö varmasti tulee :)

Tuija kirjoitti...

Joopa joo, en kyllä ymmärrä ensinkään ketä tämä nyt häiritsee, jos kerran häiritsee niin sitten vaan pois täältä ja ei kannata lukea.Minä tykkään kanssa kirjoitella blogia ja lukea toisten puuhasteluja ja onhan tämä välillä sellainen henkireikäkin, saa tuulettaa vapaasti ja blogiystävät kannustavat ja kommentoivat. täältä myös saa paljon uusia idoita kotiin ja puutarhaan. Loistavaa tämä blogimaailma, jotkut vaan ei tykkää varmaan mistään. ei kannata välittää.
Tsemppiä ja mukavaa elokuun jatkoa.

Meän Satu kirjoitti...

Minun mielipie on, että ne jokka "vihhaa" toisten bloggaamista, ovat vaan katteellisia ko eivät itte ossaa/uskalla/tms pittää ommaa blogia..tai ovat katteellisia toisten kauniille kodille ja rohkeuvelle pittää blogia...ei niistä kannate välittää, enemmän meitä on jokka nauttii käyvä kattelemassa ja ihhailemassa toisten ihania koteja ja blogitekstejä :)

Aiemmin olin anonyyminä ko en uskaltanu kirjautua mihinkään, vaan nyt uskalsin antaa tievot tuonne "nettimaailmaan" ja näin miekään en ennää oo anonyymi :) Mutta silti en pahhaa koskaan sanonu kenenkään kodeista ja blogeista.

Mulle esim. tämä toisten blogeissa käynti on jo harrastus :) Saattaapi saaha kivoja ideoita ja inspiksiä ommaan kottiinki :) Ja varsinki ko pääsee ihastelleen ja nauttiin kauniista sisustuksista :)

Ikinä en oo negatiivisesti kommentoinu kenenkään kotia tai blogia enkä tuu ikinä kommentoimaan, ei tulis mieleenkään..minusta kaikkien kodit on omalla tavalla kauniita ja kaikkien blogit omalla tavallaan hyviä :)

Itte oon niin laiska, etten viiti ommaa blogia piettää :) Joten kiitos teille kaikille jokka jaksatta pittää blogeja ja suotte meille tykkääjille tämmösen "erilaisen" harrastuksen :)

Meän Satu kirjoitti...

Ups, en ihan kommentoinukkaan asiaan ko minua ei häiritte bloggaus :)
Ts. tykkään blogimaailmasta :)

AnnaO kirjoitti...

Olipas kiva lukea teidän mielipiteitä asiaan, harmi ettei kukaan "vastarannan kiiski" uskaltautunut kertomaan mikä bloggaamisessa heitä kiusaa ;)