lauantai 27. elokuuta 2011

27.8.2011

Hei pitkästä aikaa!
Tuli pidettyä vahingossa hieman pidempi bloggaustauko. Töissä on ollut kiirettä ja sen takia illalla tulee piipahdettua koneella vain pikaisesti.
Haluan kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineille, jatketaan sitkeästi bloggaamista ikävistä kommenteista huolimatta ;)

Meillä on käsitelty seiniä vahalla. Jouduimme eristämään tuvan seinät (osa on vielä eristämättä) koska höylähirsi ei pystynyt pitämään kylmää ulkona, onneksi suurin osa talosta on lamellihirttä joka pysäyttää kylmän erittäin tehokkaasti. Eristeen päälle valitsimme hirsipaneelin ja sen pinta käsiteltiin nyt vahalla vaaleaksi. Hirsien päätkin saivat vahaa.
Mies teki jokin aika sitten tupaan penkin ja pihalle, ulkona oleva penkki tervattiin tummaksi, penkkejä tuskin koskaan on liikaa :)
Tuvan lattiat pitäisi maalata jossakin vaiheessa mutta taidamme tehdä sen vasta kun isommasta koirastamme aika jättää, sen verran tehokkaasti lentävät lastut lattiasta kun koira juoksee ovelle vastaan vieraita.


Makuuhuone on alkanut valmistautua syksyyn ja tekstiilit ovat vaihtuneet/vaihtumassa.. osa on jo tullut ja osa on vielä matkalla meille joten kokonaisempaa kuvaa en vielä laita, tässä yksi kuva jossa näkee värimaailmaa..


Vanha valokuvakehys pääsi tuunattavaksi, maalasin reunat mustiksi ja kehystin talon julkisivun kuvan. Kuva tuli rappuihin vuosiluvun viereen.

Ajattelin että kehystän vielä jotain muuta tuohon, tulisi eräänlainen kuvakollaasi talosta/pihapiirin rakennuksista.

Blogin ensimmäinen arvonta on suunnitteilla, palkinto ei ole vielä aivan valmis joten vielä hetken saatte odottaa, pysykäähän kuulolla ;)

Ihanaa viikonloppua teille ja nauttikaahan upeasta ilmasta! Täällä ainakin aurinko paistaa ja on uskomattoman lämmintä :)

6 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Eikä!! Tykkään tuosta penkistä ihan hullun lailla!!!

Teillä on ollu siellä hommaa kovasti ..toivottavasti ensi talvena kylmä pysyy ulkona.

Olipa kiva kuulla susta pitkästä aikaa <3 Ja kiitos ihan parhaasta ideasta mun blogissa ..olin heti niin innoissani. Toivottavasti mies innostu yhtä paljon ku idean sille esittelen... :D

AnnaO kirjoitti...

Kiitos ♥
Hienoa jos minusta oli apua, toivottavasti mieskin innostuu ja pääsette remonttia aloittelemaan :)

Marika-valkoistarustiikkia kirjoitti...

Heissan pitkästä aikaa...
Olettepas te huhkineet siellä...minä en ole saanut juuri mitään aikaiseksi viime aikoina:(
Kauniit on värit makkarissanne..odotan näkeväni lisää..muutoksia on aina kiva katsella.
Oikein mukavaa ja lämmintä viikonloppua sinne teille..
terkuin,Marika

Katariina kirjoitti...

Hieno tuo penkki!

Senni kirjoitti...

Kaunis penkki!

Täällä tosiaan on lämmintä nyt, käytii Ruusa kanssa iltakävelyllä ja huh huh, kun tulikin oikeen hiki! :D

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten kaunista!!