maanantai 19. syyskuuta 2011

Arvonnan voitti..

Hei!
Eilen umpeutui arvonnan osallistumisaika. Haluan kiittää kaikkia osallistujia, teitä oli hurja määrä! Kiitokset myös ihanista kommenteista

Arvonnan voitti Noora, Onneksi olkoon!
Laitatko minulle Noora sähköpostiin (annalanannao@gmail.com) osoitetietosi niin laitan paketin postiin :)

Viikonloppuna aloitin kaapin maalaamisen mutta unohdin ottaa kuvan siitä ennen kun aloitin maalaamisen joten saatte nähdä sen sitten vasta valmiina.

Pyörittelin tänään käsissäni tammenterhoja, onko teillä jotain hyviä askarteluvinkkejä mitä niistä voisi keksiä?
Mukavaa viikon jatkoa teille :)

2 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Onnea voittajalle! :)

Hmm.. tammenterhoja.. kranssi? en tiedä :D pitäisi itse saada käsiin ne hypisteltäväksi jotta keksisi helpommin:) tai voihan kranssiin laittaa vaikka käpyjäkin niiden lisäksi tai sitten ihan vaan maljaan tammenterhoja, käpyjä jne. syksyisiä jutskuja fiilistä tuomaan? :)

Kivaa tiistaita!

Heidi P kirjoitti...

tee sellainen ovikoriste...keräät koivun oksia, teet niistä niiku sellasen "harjan/luutun"..Tajusitko? sit keräät noita tammenterhoja varren kanssa ja spraymaalaat hopeaksi (tai muukin väri) ja kiinnität siihen harjaan niitä. Jostain kivasta nauhasta teet siihen harjanvarteen rusetin. Sit laitat sen riippumaan teidän ulko-oveen. Ai kun nätti =) Lähde tästä ideasta jalostamaan itsesi näköistä tekelettä... =) Mun ois tarkoitus tehdä kans sellanen luuttukoriste oveen ;)