lauantai 24. syyskuuta 2011

Kynnet ja kattoremontti

Hei!
Viikko meni hurjaa vauhtia.. nyt on jo lauantai!

Meillä alkoi perjantaina kattoremontti, uusimme osan katosta. Talomme on aikoinaan rakennetty mökiksi ja laajennettu siitä sitten taloksi asuinkäyttöön. Mökkiosan katto olisi voitu tehdä paremmin joten päätimme että se avataan ja ruodelautoja lisätään, aluskatekin uusittiin. Kaksi reipasta nuortamiestä tuli eilen ja aloitti remontin, luultavasti katto on valmis keskiviikkona ja sitten alkaa piipun pellityksen uusiminen ja räystäsremontti, kyllä kelpaa sen jälkeen sataa vettä, menee vedet sinne minne kuuluukin ja ei tarvitse huolehtiä että missä kunnossa katto on :)

Eilen tehtiin myös kynsiremonttia.. ;) Minun omat kynteni ovat olleet jo pitkään huonossa kunnossa, lastoittuvat helposti ja lohkeilevat, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kun työkaveri kyseli halukkaita koekaniineiksi hänelle. Hän opettelee tekemään akryylikynsiä ja harjoittelun kauttahan sen kunnolla oppii, hänen siskonsa omistaa kynsisalongin ja on tehnyt akryylikynsiä jo useamman vuoden joten ihan hyvissä käsissä olin :)
Minulla ei ole ennen ollut rakennekynsiä joten oli hyvin mielenkiintoista seurata eri työvaiheita, tälläiset niistä tuli:
Kynsissä ei ole mitään muuta kun kirkaslakka.
Tykkään niistä ihan hirveästi ♥

Onko teillä minkälaisia kokemuksia akryylikynsistä?

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!


-Anna-

12 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ihanat kynnet! <3
Mä en kertakaikkiaan vaan osaa olla pitkien kynsien kanssa, enkä kyllä työnpuolesta oikein voisikaan!:P

Tuire kirjoitti...

Kauniit kädet ja kynnet! Tsemppiä kattoremppaan!

Jaana kirjoitti...

kauniit kynnet!
mulla ollut akryylikynnet jo kolme vuotta ja ilman en enää osaisi olla..aina huoliteltu näkö ja ei tartte ite lakkailla eikä viilailla :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä kadun, että otin sellaiset. Kynnenaluset ovat aina todella likaiset, vaikea puhdistaa. Sairaasti bakteereja!

Tietokoneen ja kosketusnäyttö-puhelimen käyttö vaikeaa, kuten melkein kaikki muukin :D

Itse en niitä pois saa, täytyisi mennä jonnekkin poistattamaan ne, vähän harmittaa kun on niin lyhyen aikaa minulla ollut. Omat kynnet ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, tulevat jo melkein tekokynsien ohi.

Mutta kynnet toimivat jokaisella eri lailla.

Christina kirjoitti...

Sun kynnet on tosi kauniit!
Minä oon ihan koukussa rakennekynsiin, vaikka tällä hetkellä ei oo..
Edelliset kesti 8viikkoa, ennen kuin eka lähti. Nyt pari viikkoa sitten laitetuista eka tippui neljän päivän päästä ja seuraavana päivänä kaksi. Laittaja oli sama. Tiedä sitten mistä johtui?? Mutta siis tykkään ja uudet laitan ehdottomasti. Ovat siistin ja huolitellun näköiset.
Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

J kirjoitti...

Upeet kynnet! Tekis mieli laittaa itellekin :) Mukavaa lauantai-iltaa ♥

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Tarmoa ja intoa kattoremppaan! Kauniit ja luonnollisen näköiset kynnet, tykkään :)

Eeva kirjoitti...

Ihanat kynnet! Olen niin katkera kun en voi ikinä tuollaisia kynsiä laittaa kun työskentelen hoitoalalla, jossa tuommoiset ovat kielletyt... Aina vaan pitää olla tylsät, lyhyet ja lakkaamattomat....

Niina kirjoitti...

Iik, miten ihanat kynnet! :) Minulla oli pari vuotta sitten geelaus, jossa ei laitettu tippejä, vaan ihan oma kynsi oli pohjana ja ne oli niin ihanat! Nyt olen miettinyt kynsien uudelleen laittamista, koska ovat niin huolitellun näköiset :) Meilläkin suunnitelmissa pieni kattoremontti-haaveena puupaneelit kattoon Haltex levyn sijaan :) Tsemppiää remonttiin!

AnnaO kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista :)
Olen kynsiin kyllä tosi tyytyväinen, 4 viikkoa on huoltoväli ja kun työkaveri ne hoitaa niin aina on apu lähellä jos näyttää siltä että tarvitsee huoltoa aikaisemmin :)

Kynsien ei pitäisi irrota kun käy säännöllisesti huollossa jos irtoaa niin jokin pohjatöistä on tehty huonosti tai akryylia on liitoskohdan päällä liian vähän, näin minulle kerrottiin kun kyselin.

Heidi P kirjoitti...

mulleki minttu laittoi kynnet, itsellä on niitä aineita kans...äiskä saa toimia koekaniinina =) Nätit on =)

Villa Brickyard kirjoitti...

Hei! Minä jäin rakennekynsi koukkuun viime keväänä, minul vaan on ongelmana se, että tietynajan päästä geeli ei enää pysy ja geeliä tai tekijää pitää vaihtaa. Löysin muuten blogiisi Vanilja Housen kautta. Täytyy lueskella enemmänkin.