lauantai 19. marraskuuta 2011

adventtikynttelikkö


Tein tänään meille adventtikynttelikön valmiiksi, enään viikko ja ensimmäisen kynttilän saa sytyttää :) Kynttilät saivat kavereikseen tammenterhoja ja käpyjä.
Hain vintiltä viime vuotisen käpykuusen ja laitoin siihen helminauhaa ympärille. Sohvalle kaivoin kaapeista lisää jouluisia tyynyjä, paperitähdet pääsivät ikkunoihin ja esikoisen ikkuna sai tähtivalot. Joulufiilis alkaa pikku hiljaa tulla, lumen puuttumisesta huolimatta.


Parin viikon päästä aloitan työt uudessa työpaikassa, olen niin innoissani, alan vaihto ja aivan uudet kuviot ♥
Joustava työaika helpottaa elämää :)

Ensi viikonloppuna meillä juhlitaan, lauantaina vietämme äitini syntymäpäiviä ja sunnuntaina on nuorimmaisemme vuoro juhlia, tiedossa siis rutkasti herkkuja :P Nuorimmaisen virallinen syntymäpäivä on maanantaina, hän oli niin innoissaan siitä että on hänen vuoro viedä päiväkotiin karkkia kavereille syntymäpäivän kunniaksi.

Viime yönä oli satanut lahdessa lunta, toivottavasti ensi yönä sataisi täälläkin lunta, mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

5 kommenttia:

koivukujanriikka kirjoitti...

Kyllä se on jo aika adventtikynttilät asetella, ei oo enää kuin viikko 1. kynttilän sytyttämiseen...
Hienot, isot kynttilät!
Meillä tuli lumi maahan ja pakkasta -10 , kyllä nyt tuntuu jo talvelta.
Onnea uuden työpaikan johdosta :) ja leppoisaa lauantai-illan jatkoa :)

aNNa kirjoitti...

Mitä mitä?!?!? Alanvaihto!!! Kerro heti lisää!! :D Onnittelut uusista tuulista, se tekee aina hyvää :)

Kauniita joulujuttuja oot laittanu jo esille. Täällä vielä odotellaan inspiraatiota.. :D

Saara kirjoitti...

Kauniita joulujuttuja! :) Pitääkin kaivella omat viivevuotiset kynttilät esiin! Ehkä niitä vielä polttelee yhden joulun.. Ja uusikin tuikkukynttelikkökin olisi syntymässä betonista, jos vain ehtisi tehdä sen valmiiksi. Numerot puuttuvat, kun en osaa päättää, maalaanko ne vai kiinnitänkö valmiit numerot. Tuollaiset metalliset numerot olis kyllä kivat! Pitäisi vain hiemata fiksata niitä, jotta saisi ne betonin pintaan..

Onnea uuteen työpaikkaan! :)

HoO kirjoitti...

Ihana tuo käpyjoulukuusi! Todella kaunis ja suloinen <3

Onnea uuteen työpaikkaan! :)

AnnaO kirjoitti...

Riikka, kiitos :) Oi teillä on siellä jo talvi!

Anna, kiitos ♥ lähden kaupanalalle, kevyisiin toimistotöihin, tekee selälle hyvää. Nykyisessä työpaikassa työilmapiiri on aivan kauhea, työnjohtaja on narsisti ja henkisesti aivan tasapainoton, minulle on tullut masennusoireita, työ on vienyt voimat aivan täysin, se on varmaan osa syynä blogin hiljaisuuteen, ei ole löytynyt energiaa oikein mihinkään, luulen että nyt alkaa aivan uudenlainen elämä, energiataso lähtee nousuun :)

Saara, kiitos :) betoninen tuikkualusta kuulostaa hienolta!

HoO, kiitos :)